Boei Bulletin 4: Alles over Fort-Zeekant Test en Maak kennis met Cafe Atelier

Er wordt volop gezaaid in Fort-Zeekant! Nog niet in letterlijke zin, want daarvoor moeten we wachten tot het voorjaar. Al gaan deze week wel de eerste bloembollen de grond in op het braakliggend terrein aan de Schimmelpennincklaan voor het project Fort-Zeekant Test.

Het zaaien gebeurt vooral in figuurlijke zin. Bijvoorbeeld bij het nieuwe Cafe Atelier in de Scheldeflat, waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten. Of bij evenementen zoals de Straatrommelmarkt en The Voice, die Fort-Zeekant op de kaart zetten. 

In het nieuwste Boei Bulletin leest u alles over deze initiatieven. Ook praten we u bij over de nieuwbouw aan de Schimmelpennincklaan en Van Slingelandtlaan, blikken we terug op veel gestelde vragen over het masterplan voor het Scheldebalkon en nemen we een kijkje bij de renovatie van de flat aan de Van Bleiswijkstraat.

Lees voor