Doorstromen naar een kleinere woning? Stadlander helpt.

Stadlander voorziet graag in de woonwensen van haar huurders. Een mooi voorbeeld hiervan is Doorstroming. 

Wat is Doorstroming?

Wij bieden hulp aan onze oudere huurders, die in een gewilde “grote” eengezinswoning van Stadlander wonen, maar willen verhuizen naar een kleinere, meer passende woning. Zo komt er een eengezinswoning vrij voor een gezin, dat nu nog in een te kleine huurwoning woont. Vervolgens kunnen we deze kleine huurwoning toewijzen aan een starter of tweepersoonshuishouden. Dit noemen we Doorstroming.

Wat krijg je van ons?

Deelnemen aan Doorstroming is kosteloos en geheel vrijwillig. Je krijgt persoonlijke ondersteuning van onze doorstroomconsulent. Zij helpt je met jouw (potentiële) verhuiswens op weg naar een passende, vaak gelijkvloerse, woning. Uiteraard kies je er uiteindelijk zelf voor om wel of niet te verhuizen. Dit is absoluut geen verplichting.

Begeleiding op maat

De doorstroomconsulent is het aanspreekpunt. Zij komt bij huurders van Stadlander thuis langs, om samen de woonsituatie te bespreken. Zij helpt bijvoorbeeld met het digitale proces, het zoeken naar een geschikte woning, het wijzen op mogelijkheden en het wegnemen van eventuele belemmeringen.   

Informatie

Ben je nieuwsgierig geworden? ? En wil je weten of je ook in aanmerking kan komen voor Doorstroming? Neem dan contact op via de mail: doorstroomconsulent@stadlander.nl.

Dan kan de doorstroomconsulent, geheel vrijblijvend, een afspraak maken om te kijken hoe en of zij je van dienst kan zijn. Gewoon een oriënterend gesprek.

Natuurlijk kun je ook bellen naar de doorstroomconsulent. Zij is van maandag tot en met donderdag bereikbaar op telefoonnummer +31(0) 88 562 60 00.

Lees voor