THUIS magazine bij u op de deurmat

Overzicht bodes

THUIS magazine is terug!

THUIS magazine is jarenlang door Stadlander uitgegeven voor haar huurders. Eerst kwam hij bij u door de brievenbus, in de vorm van een papieren tijdschrift. Later werd THUIS digitaal gemaakt. Maar de digitale versie bereikte niet iedereen, of niet goed genoeg naar ons zin.

Voor de komende tijd hebben we gekozen om THUIS wél op papier uit te brengen, maar er geen eigen uitgave van te maken. Elk kwartaal verschijnt daarom de THUIS in de Bodes: de Steenbergse, Thoolse, Bergen op Zoomse en Woensdrechtse Bode. En dan ook nog in elke editie lokaal nieuws!

De eerste editie is op woensdag 4 december huis aan huis verspreid. Heeft u een NEE-sticker? Lees THUIS magazine dan hier:

Bergen op Zoomse Bode (klik door naar pagina 14)
Steenbergse Bode (klik door naar pagina 7)
Woensdrechtse Bode (klik door naar pagina 7)
Thoolse Bode (klik door naar pagina 9)

Onderzoek: denkt u mee?

Vorig jaar in mei gaf Stadlander eenmalig een papieren THUIS uit: de Hotel La Pucelle-editie, waar we zowel blije reacties (“eindelijk weer op papier!”) als minder positieve respons op kregen (“papierverspilling; slecht voor milieu”). Wat is dan de beste keuze? We willen onze huurders blijven bereiken, dus gaan we komend jaar onderzoeken wat de beste manier is. Daarvoor willen we erg graag dat u meedenkt: mail ons op thuis@stadlander.nl met uw tips en tops!

Lees voor