Verhuizen in Corona-tijd

Heeft u verhuisplannen? Gelukkig kunnen verhuizingen gewoon doorgaan in deze Corona-tijd. We blijven dus doorgaan met het aanbieden van nieuwe huurwoningen. We vragen u wel om met de volgende zaken rekening te houden:

Inspecties

Als u een woning verlaat of de sleutel van een nieuwe woning krijgt, bekijken we altijd samen met u de woning. Deze inspecties blijven we doen, ook in Corona-tijd. We vragen u wel om onze medewerker de ruimte te geven en minimaal 1,5 meter afstand te houden. Bent u ziek, heeft u koorts of hoort u tot de risicogroep voor corona? Dan bekijken we per situatie wat er wel mogelijk is.

Overnames

De vertrekkende huurder heeft soms overnames, zoals gordijnen of een vloer. U kunt dan een afspraak met elkaar maken voor bezichtiging, als u dat beiden wilt. Houd u tijdens die afspraak wel aan de richtlijnen en blijf op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar. 

Bezichtigingen

Hoe kunt u de woning bezichtigen voor u deze accepteert als de woning al leeg staat? U kunt de sleutel van de woning ophalen en inleveren op ons kantoor aan de Rooseveltlaan 150 te Bergen op Zoom. Er gaat geen medewerker van Stadlander met u mee.

Intakegesprek

In sommige situaties vinden we het fijn om van te voren kennis te maken met de nieuwe huurder. Zo kunnen we u meer vertellen over uw nieuwe woonomgeving. Deze intakegesprekken vinden plaats op ons kantoor.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met ons Klanthuis via telefoonnummer: 088 562 6000, via e-mail: info@stadlander.nl of Facebook Messenger.

Lees voor