Inschrijven voor De Leeuwerik, hoe werkt dat?

17 juni 2021

Alle huurwoningen van Stadlander worden verhuurd via Zuidwestwonen.nl. Dit geldt ook voor de appartementen van de nieuwe Leeuwerik. Wil je in aanmerking komen voor deze woningen? Schrijf je dan alvast in bij Zuidwestwonen.nl

Inschrijven bij Zuidwestwonen.nl

Als je ingeschreven staat bij Zuidwestwonen.nl kun je reageren op het beschikbare woningaanbod. Dit geldt voor bestaande huurwoningen, maar dus ook voor de nieuwbouwwoningen. Inschrijven als woningzoekende kost € 17,50 per jaar. Hiervoor moet je je inkomensgegevens en woongegevens invullen. Er geldt een maximale inschrijftijd van 3 jaar. Reageren op huurwoningen zonder inschrijving is niet mogelijk.

Op de hoogte blijven

Alle informatie over de nieuwbouw is te vinden via Stadlander.nl en Zuidwestwonen.nl. Op de website van Zuidwestwonen.nl vind je ook een interesselink. Als je hier je gegevens invult, kan Stadlander je informatie opsturen die belangrijk voor je is. Denk aan nieuwsbrieven over de voorgang van de bouw, maar ook een bericht over de start van de verhuur.

Het aanmelden via de interesselink betekent niet dat je een woning kunt gaan huren. Je moet nog steeds reageren op de nieuwbouwwoningen, zodra deze worden aangeboden op Zuidwestwonen.nl. Als je geïnteresseerd bent, heb je dus ook géén voorrang.

Voor iedere aangeboden huurwoning gelden voorwaarden, bijvoorbeeld de maximale hoogte van je inkomen. Op dit moment zijn de voorwaarden en de huurprijzen nog niet bekend.

Samenvatting

Kortom om te kunnen reageren op de advertenties van woningen in de Leeuwerik moet je:

  • zijn ingeschreven als woningzoekende bij Zuidwestwonen.nl
  • alle benodigde documenten voor je inkomensgegevens en woongegevens hebben toegevoegd aan je inschrijving;
  • voldoen aan de voor de woning geldende voorwaarden. Deze worden vermeld in de advertentietekst.
Lees voor