Wat hebben we gedaan in 2020?

12 juli 2021

“Het afgelopen jaar zullen we niet snel vergeten. Het alledaagse leven staat al ruim een jaar in het teken van corona. We bewegen als organisatie en als samenleving mee, dat is niet altijd makkelijk. Maar het belangrijkste is dat we volhouden. De gezondheid van ons allen staat voorop!” Dat zegt onze bestuurder Marc van der Steen in ons jaarverslag over 2020. 

Onze activiteiten, prestaties en financiële verantwoording vind je dit jaar voor het eerst op een overzichtelijke website. De feiten en cijfers gemixt met foto’s, verhalen en interviews uit de praktijk.  

Bekijk ons jaarverslag 2020 
Veel lees- en kijkplezier! 

Publicatieplicht Volkshuisvesting

Stadlander is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). De daarbij behorende wet- en regelgeving is met 1 januari 2021 gewijzigd, waardoor we verplicht worden gesteld om onderstaand formulier inzake jaarverslag/jaarrekening dienen te publiceren op onze website. Dat formulier is hie te downloaden.

Download formulier

Lees voor