Jaarverslag 2022: Samen komen we verder

10 juli 2023

“Met trots kunnen we terugkijken op 2022, waarbij we ook voor een aantal flinke vraagstukken staan in de nabije toekomst. Beschikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal. Hoe zorgen we voor voldoende duurzame woningen voor acceptabele kosten, nu én in de toekomst.” Dat zegt onze bestuurder Marc van der Steen in ons jaarverslag over 2022. 

Onze activiteiten, prestaties en financiële verantwoording zijn te vinden op een overzichtelijke website: Bekijk ons jaarverslag 2022
Veel lees- en kijkplezier! 

Publicatieplicht Volkshuisvesting

Stadlander is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). De daarbij behorende wet- en regelgeving is met 1 januari 2021 gewijzigd, waardoor we verplicht worden gesteld om onderstaand formulier inzake jaarverslag/jaarrekening dienen te publiceren op onze website. Dat formulier is hier te downloaden.

Download formulier

Volledig jaarverslag

Naast het ‘populaire’ jaarverslag is het volledige jaarverslag ook beschikbaar.

Lees het verslag hier
Lees voor