Dorpsstraat 29, Ossendrecht (verkocht onder voorbehoud)

Dorpsstraat , 29, 4641 HV, Ossendrecht

In Ossendrecht biedt Stadlander u dit schitterend gelegen, royale 4 kamer hoek appartement aan. Het appartement is op de 1ste verdieping gesitueerd. Bij het appartement is een parkeerplaats op het binnenterrein (eigen terrein) en een externe berging inbegrepen. Het gebouw dateert uit 2008 en is dus modern van opzet, rolstoelvriendelijk, energiezuinig en heeft een kwalitatief hoogwaardige lift. Het appartement wordt alleen verkocht aan kandidaten voor eigen bewoning!

Het appartement heeft een oppervlakte van circa 130 m2. De ruime woonkamer met open keuken is circa 48 m2. Het appartement heeft verder 3 royale slaapkamers, een inpandige berging met wasmachineaansluiting, een ruime badkamer, een separaat toilet, een wasruimte, balkon en een open keuken met diverse inbouwapparatuur.

Indeling:
Hal/entree: Ruim van opzet: Spuitwerk plafond, stucwerk wandafwerking en laminaatvloer; toegang tot de moderne meterkast met voldoende groepen en aardlekschakelaars; Toilet: halfhoog tegelwerk met fonteintje; Badkamer: Volledig betegeld, v.v. douchecabine, wastafel en 2e toilet; Meterkast: 8 groepen met aardlekschakelaars; Technische ruimte: opstelling Remeha HR combiketel, tevens nog bergruimte; Inpandige berging: v.v. wasmachineaansluiting en voldoende bergruimte; 3 ruime slaapkamers: spuitwerk plafond, stucwerk wandafwerking en laminaatvloer; Woonkamer met open keuken: spuitwerk plafond, spuitwerk wandafwerking en laminaatvloer; Keuken v.v. diverse inbouwapparatuur o.a. koelkast, combi-magnetron, gaskookplaat, vaatwasser en afzuigkap;

Bijzonderheden:
• Het appartement is volledig geïsoleerd en heeft energieklasse A (index 1,15).
• Zeer royaal 4 kamer appartement met balkon.
• Eigen parkeerplaats en externe berging op binnenterrein.
• Oplevering in onderling overleg.
• De projectnotaris is DLB Notarissen te Bergen op Zoom.
• De woning wordt alleen verkocht aan een natuurlijk persoon.
• Woning wordt verkocht met zelfbewoningsclausule.
• Kosten VVE per 1 januari 2021: woning € 171,62.
• Uniek appartement in Ossendrecht. Om een goede indruk te krijgen van de mogelijkheden van dit appartement is een bezichtiging zeker aan te bevelen.

Straat: Dorpsstraat
Nr: 29
Postcode: 4641 HV
Woonplaats: Ossendrecht
Woonplaats & wijk: Ossendrecht - Ossendrecht
Object type: Koop
Koopprijs: € 305.000,00
Koopconditie: Kosten koper
Woningtype: Appartement
Bouwjaar: 2008
Woonoppervlakte: 130m2
Inhoud: 460m3
Bouwvorm: Bestaande bouw
Object type: Appartement
Soort huis: Eengezinswoning
Soort appartement: Galerijflat
Prijsklasse koop: € > 300.000
Aantal kamers: 4
externe berging: 7,5 m2
balkon: 7 m2

Kaart niet beschikbaar

Lees voor