Dorpsstraat 29B, Ossendrecht (Verkocht Onder Voorbehoud)

Vraagprijs € 279.000,00

Dorpsstraat , 29B, 4641 HV, Ossendrecht

In Ossendrecht biedt Stadlander u dit mooi gelegen, royale 3 kamer appartement aan. Het appartement is op de 1ste verdieping gesitueerd. Bij het appartement is een parkeerplaats op het binnenterrein (eigen terrein) en een externe berging inbegrepen. Het gebouw dateert uit 2007 en is dus modern van opzet, rolstoelvriendelijk, energiezuinig en heeft een kwalitatief hoogwaardige lift. Het appartement wordt alleen verkocht aan kandidaten voor eigen bewoning!

Het appartement heeft een oppervlakte van circa 90 m2. De ruime woonkamer met semi-open keuken is circa 38 m2. Het appartement heeft verder 2 royale slaapkamers, een inpandige berging met wasmachineaansluiting, een ruime badkamer, een separaat toilet, balkon en een open keuken met diverse inbouwapparatuur.

Indeling:
Hal/entree: Ruim van opzet: Spuitwerk plafond, stucwerk wandafwerking en laminaatvloer; toegang tot de moderne meterkast met voldoende groepen en aardlekschakelaars; Toilet: halfhoog tegelwerk met fonteintje; Badkamer: Volledig betegeld, v.v. douchecabine, wastafel en 2e toilet; Meterkast: 8 groepen met aardlekschakelaars; Technische ruimte: opstelling Remeha HR combiketel, tevens nog bergruimte; Inpandige berging: v.v. wasmachineaansluiting en voldoende bergruimte; 3 ruime slaapkamers: spuitwerk plafond, stucwerk wandafwerking en laminaatvloer; Woonkamer met open keuken: spuitwerk plafond, spuitwerk wandafwerking en laminaatvloer; Keuken v.v. diverse inbouwapparatuur o.a. koelkast, combi-magnetron, gaskookplaat, vaatwasser en afzuigkap;

Bijzonderheden:
• Het appartement is volledig geïsoleerd.
• Ruim 3 kamer appartement met balkon.
• Eigen parkeerplaats en externe berging op binnenterrein.
• Oplevering in onderling overleg.
• De projectnotaris is DLB Notarissen te Bergen op Zoom.
• De woning wordt alleen verkocht aan een natuurlijk persoon.
• Woning wordt verkocht met zelfbewoningsclausule.
• Kosten VVE per 1 januari 2023: woning € 168,53.
• Uniek gelegen appartement in Ossendrecht. Om een goede indruk te krijgen van de mogelijkheden van dit appartement is een bezichtiging zeker aan te bevelen.

Straat: Dorpsstraat
Nr: 29B
Postcode: 4641 HV
Woonplaats: Ossendrecht
Object type: Koop
Vraagprijs: € 279.000,00
Koopconditie: Kosten koper
Woningtype: Appartement
Bouwjaar: 2007
Woonoppervlakte: 90m2
Inhoud: 258m3
Bouwvorm: Bestaande bouw
Object type: Appartement
Soort huis: Eengezinswoning
Aantal kamers: 3
Lees voor