Ik ben op zoek naar
een koopwoning

Wij doen meer dan het verhuren van woningen.
Via Stadlander kun je ook een huis of appartement kopen. In de regio West-Brabant en Tholen bieden we continu betaalbare woningen aan. Van eengezinswoningen en appartementen tot aantrekkelijke woningen voor starters. Het actuele aanbod van koopwoningen in de regio West-Brabant en Tholen vind je hier.

Wil je meer weten over één van onze koopwoningen neem dan direct contact met ons op via dit formulier.

CKF_Stadlander_Hof_Van_Asselbergs-1992

Waarom verkoopt Stadlander woningen?

Stadlander is allereerst een woningcorporatie, die woningen verhuurt. Dat is onze belangrijkste taak. Maar soms verkopen we ook woningen.
Dat heeft verschillende redenen, bijvoorbeeld:
– Vaak wordt gezegd dat woningcorporaties rijk zijn. Op papier klopt dat: als we de waarde van al onze woningen bij elkaar optellen, is dat een aardig bedrag. Maar dat is geld waar we niets mee kunnen doen. Het geld zit vast in onze stenen. Daarom verkopen we soms een deel van ons bezit, zodat er geld vrij komt om andere dingen mee te doen. Bijvoorbeeld het opknappen of verduurzamen van onze andere woningen.
– Sommige woningen passen niet meer zo goed binnen onze toekomstvisie. Dat heeft dan bijvoorbeeld te maken met het soort woning, de locatie, of de huurprijs die bij zo’n woning hoort. Voor die woningen is het dan soms beter om een koper te zoeken.


Lees voor