Onderhouds-, renovatie- en nieuwbouwprojecten

Nieuwbouwprojecten

Stadlander investeert in toekomstbestendige wijken en dorpen. Vernieuwing
in onze woningen vinden we belangrijk. Daarom zijn we actief betrokken bij (duurzame) nieuwbouwprojecten in de regio. Als je dus een woning zoekt,
kijk dan ook eens naar onze nieuwbouwprojecten. Hier vind je een overzicht van de projecten die momenteel in aanbouw zijn en die voor de toekomst op de planning staan. Wil je je inschrijven voor een nieuwbouwwoning of meer informatie over een project ontvangen? Dat kun je aangeven op zuidwestwonen.nl.

Bekijk onze projecten

Alles over onze nieuwbouwprojecten en wijkvernieuwing vind je hier.

Nieuwbouw


Onderhoud

Bij Stadlander moet je huis een thuis zijn! Een plek waar je fijn woont en leeft. In een goed onderhouden woning, met een betaalbare energierekening én in een prettige leefomgeving. Daarom onderhouden we onze woningen goed en verbeteren we wijken en buurten. Onderhoud kan van alles zijn. Van een kleine schilderbeurt tot sloop en nieuwbouw. Ook willen we onze woningen duurzaam maken. Dat betekent dat ze minder energie verbruiken en dus beter zijn voor het milieu. Met bijvoorbeeld zonnepanelen en warmtepompen lukt dat. En door het (mede) organiseren van activiteiten proberen we de leefbaarheid in de hele wijk te verbeteren.

Meer over onderhoud

Lees hier meer over onderhoud aan je woning.

Onderhoud

 

Renovatie

 We doen er alles aan om onze woningen en de omliggende leefomgeving in topconditie te houden. Daarom onderhouden we onze woningen planmatig en preventief. Dat vinden we belangrijk, want onze huurders moeten met plezier in hun wijk en woning kunnen leven.

Meer over renovatie 

Alles over waar en wanneer we renoveren lees je op deze pagina.

Renovatie
Wijkvernieuwing

We willen dat onze huurders prettig wonen, nu en in de toekomst. We investeren daarom in leefbare wijken. Met levensloopbestendige woningen. En energiezuinige woningen. Woningen die aansluiten bij de (toekomstige) woonbehoeften. Daarom vernieuwen we de verouderde wijken. We maken ze klaar voor de toekomst. Benieuwd waar we  op dit moment aan het vernieuwen zijn? Neem gerust een kijkje.

Overzicht projecten

We hebben alle wijkvernieuwing projecten op een rijtje gezet voor je. Bekijk ze hier.

Wijkvernieuwing
Lees voor