Slim Toegang

Dankzij samenwerkingen met onze partners lopen we voorop als het gaat om slimme en vernieuwende woonoplossingen (domotica) voor onze huurders. Een goed voorbeeld is Slim Toegang; een modern toegangssysteem voor meerdere deuren. De huurder bepaalt daarbij zelf wie de woning binnen kan. Handig, veilig en eenvoudig in gebruik.

Slim Toegang: zelf bepalen wie binnen komt
Je kunt Slim Toegang het beste beschouwen als een digitale huissleutel (een ‘tag’). In de eerste plaats voor de huurder zelf, maar ook voor de mensen die de bewoner toe wil laten in de woning: familie, vrienden, de buurman of buurvrouw en ook zorgverleners. De huurder bepaalt via een online account wie er met de tag naar binnen mag.

Eén sleutel voor alle deuren
Slim Toegang is ideaal voor woongebouwen. Ook passen we de techniek toe in leensloopbestendige nieuwbouwwoningen en op verzoek van zittende huurders. Het grote voordeel van Slim Toegang is namelijk dat de gebruikers met één tag alle (aan hen toegekende) deuren kunnen openen. Voordeuren, tussendeuren, bergingsruimtes etc.

Koppeling met zorgalarm en rookmelders
Andere slimme toepassingen zijn koppelingen met het zorgalarm en (op termijn) rookmelders. De techniek achter Slim Toegang maakt het mogelijk om via een spreek-luisterverbinding met zorgverleners te communiceren. Ditzelfde systeem kan bij brand straks tekstberichten versturen naar de mobiele telefoon van de bewoner en de meldkamer van de hulpdiensten inlichten.  

Aanvragen Slim Slot
Vraag een Slim Slot aan via dit formulier. Meestal komen wij nog even bij u langs om te controleren of Slim Slot in uw woning technisch mogelijk is.

beveiligde omgeving
elektronische sleutels (tags)

Partners 

Stadlander werkt in dit project samen met: 

  • Stichting tanteLouise-Vivensis
  • Stichting Welzijn Ouderen (SWO) De Technische Universiteit Eindhoven (TUE)

Het project wordt mede mogelijk gemaakt dankzij subsidie van:

  • De Nederlandse Zorg autoriteit (NZa)
  • Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS)
  • Provincie Noord-Brabant (het project ‘Slimme Zorg’)

Voor meer informatie over Slim Toegang: info@stadlander.nl

Lees voor