THUIS magazine is uit, lees hem hier

23 juli 2024

Vanaf deze week valt ons THUIS magazine weer op de (digitale) mat. Het is weer een goed gevuld magazine met boeiende verhalen, interessante interviews en handige tips.

We openen deze zomereditie met de laatste column van onze oud-bestuurder Marc van der Steen. Een column met een afscheidsgroet, maar ook een blik op de toekomst. Want we bouwen nieuwe woningen bij en maken bestaande woningen duurzamer.

Wat er allemaal bij de keuze voor verduurzaming van onze woningen komt kijken, daar vertellen onze collega’s Manon en Peter meer over.

Soms is verduurzamen niet meer mogelijk. Dan slopen we oude woningen en bouwen we nieuwe, moderne woningen terug. We gaan op bezoek bij de bewoners van Hart van Halsteren. In hun buurt worden woningen gesloopt, maar Peter Nefs en Ruud van Loon dachten met ons mee over de nieuwe wijk.

Verder geven we je tips voor de aanleg van een tuin en het gebruik van je zonnepanelen. En we duiken in de historie van Jacoba van Beieren.

Digitaal of per post

Je ontvangt THUIS Magazine via de post of digitaal per e-mail. Via Mijn Stadlander kun je je voorkeur aangeven. Wil je je voorkeur aanpassen voor het volgende magazine. Volg dan onderstaande stappen:

  • Ga naar Mijn Stadlander
  • Klik op “Mijn Gegevens”
  • Klik bij “Voorkeuren” op het potloodje
  • Kies bij “Thuis Magazine Voorkeur” voor “Papier” of “E-mail”

    Naar het magazine

    Open het magazine
    Lees voor