Geef je buurt een stem! Doe mee met het leefbaarheidsonderzoek

28 juni 2024

De gemeente Woensdrecht, woningcorporatie Stadlander en Woningstichting Woensdrecht kondigen met trots de start van het leefbaarheidsonderzoek aan voor de gemeente Woensdrecht. Samen met de gemeente Tholen wordt ook voor de gemeente Tholen het onderzoek uitgevoerd door het onafhankelijke onderzoeks- en adviesbureau RIGO. Dit LEMON leefbaarheidsonderzoek is een belangrijk hulpmiddel om de beleving van bewoners over hun woonomgeving in kaart te brengen.

Wat is het LEMON onderzoek?

LEMON staat voor Leefbaarheidsmonitor en is ontwikkeld door RIGO. Het onderzoek vraagt bewoners over verschillende onderdelen van leefbaarheid. Het onderzoek gaat over thema’s zoals veiligheid, voorzieningenniveau, het straatbeeld, contact met de buren en woonplezier. Dit onderzoek wordt regelmatig gehouden en geeft gemeente en woningcorporaties een gedetailleerd beeld van de woonbeleving van inwoners.

Jouw mening maakt de buurt beter – Doe mee met het LEMON onderzoek!

Samen met de gemeente Woensdrecht, woningstichting Woensdrecht en de gemeente Tholen, nodigen wij inwoners uit om deel te nemen aan dit onderzoek. Je ontvangt hierover een brief. Jouw mening is van betekenis en draagt bij aan het verbeteren van de leefbaarheid in de verschillende buurten en wijken in Tholen en Woensdrecht. Inwoners van de gemeente Woensdrecht ontvangen binnenkort een uitnodiging om de vragenlijst in te vullen. In de gemeente Tholen ontvangt een deel van de inwoners de uitnodiging. Als je een brief hebt kun je de vragenlijst zowel online als op papier invullen.

Heb een uitnodiging ontvangen, dan kun je het onderzoek invullen op www.onderzoekbewoners.nl, let op dat je wel de code nodig hebt die in de brief staat. Heb je geen code meer, neem dan contact op met het onderzoeksbureau RIGO. Ze zijn bereikbaar op het volgende telefoonnummer 020 5221111.

Lees voor