Hoe vraag ik een extra sleutel, tag of afstandsbediening aan?

Een gewone sleutel kunt u zelf bij laten maken. Ga daarvoor naar een sleutelmaker: die heeft de beste materialen om een sleutel goed na te maken.

Een extra tag (elektronische sleutel), gecertificeerde sleutel of afstandsbediening voor een stallingsgarage moet u aanvragen bij Stadlander. Dat kan gemakkelijk via MijnStadlander.

Wat zijn de kosten?
Het bijmaken van een gewone sleutel betaalt u aan de sleutelmaker. Iedere sleutelmaker rekent daarvoor een ander (klein) bedrag. Ga alleen naar een echte sleutelmaker.

 • Een extra tag (elektronische sleutel) of gecertificeerde sleutel kost € 25,00.
 • Een extra afstandsbediening voor de stallingsgarage
  kost € 45,00.
  Alleen in deze woongebouwen is een afstandsbediening nodig: Aquasite (Ansjovislaan), La Luna & La Stella (Rooversberg), Reigershorst (Spieringstraat). In alle andere woongebouwen gebruikt u een tag voor toegang tot de stallingsgarage.

Bestelt u via het formulier in MijnStadlander? Dan krijgt u automatisch de keuze om dit bedrag over te maken. Na ontvangst van uw aanvraag en betaling wordt uw sleutel, tag of afstandsbediening besteld. Binnen 2 weken ontvangt u uw bestelling.

Ik kan niet in MijnStadlander. Wat nu?
U kunt ook zonder formulier sleutels bijbestellen. Om te bestellen maakt u het benodigde bedrag over naar Stadlander: ons rekeningnummer is NL08INGB0655511423. Zet in de omschrijving duidelijk: uw adres en “bijbestellen tag” (of sleutel, of afstandsbediening)! Vermeld bij het bestellen van een gecertificeerde sleutel ook altijd het nummer dat op de sleutel staat.

 • Een extra tag (elektronische sleutel) en of gecertificeerde sleutel kost € 25,00.
 • Een extra afstandsbediening voor de stallingsgarage
  kost € 45,00.
  Afstandsbediening? Alleen in deze woongebouwen: Aquasite (Ansjovislaan), La Luna & La Stella (Rooversberg), Reigershorst (Spieringstraat).
  In alle andere woongebouwen gebruikt u een tag voor toegang tot de stallingsgarage.

U mag ook langskomen op ons kantoor. U kunt per pin aan de balie betalen. Binnen 2 weken ontvangt u uw bestelling.

Ik ga verhuizen. Wat nu?
Wanneer u gaat verhuizen moet u alle sleutels, tags en afstandsbedieningen inleveren. Dat doet u op de laatste dag van het huurcontract, bij de eindinspectie. U krijgt de kosten van extra sleutels, tags of afstandsbedieningen niet terug.

Had u extra tags bijbesteld? Deze zijn uw eigendom, dus mag u meenemen naar uw nieuwe woning. Deze tags werken niet meer voor uw oude woning. U kunt ze zelf aanmelden voor uw nieuwe woning, als daar ook een Slim Slot aanwezig is.                                             

     

Wat voor sleutels heb ik?

In de meeste woningen zitten gewone sloten met gewone sleutels. Die kunt u dus zelf bij laten maken bij een sleutelmaker.

Wat is een gecertificeerde sleutel?
Een gecertificeerde sleutel is geregistreerd: er is een certificaat nodig om een sleutel bij te laten maken. Alleen Stadlander kan de sleutels bestellen.

Doordat deze sleutels moeilijker zijn bij te maken én omdat ze goed geregistreerd moeten worden, is een nieuwe gecertificeerde sleutel duurder dan een gewone sleutel. U betaalt aan Stadlander de kosten van het bijmaken en registreren.


Hoe weet ik of ik een gecertificeerde sleutel heb?
In de volgende woongebouwen zijn gecertificeerde sloten aanwezig:

Bergen op Zoom:
Berkstraat (algemene deuren)
Bunthof/Groeshof (alleen bergingen)
Jacquelineflat, Jupiterweg 102-528
Plejadenlaan (alleen eigen voordeur)
Zonneplein 35-61

Sint-Annaland:
Vroonhof, F.M. Boogaardweg 14-72

Steenbergen:
Oost-Havendijk
-Noorddonk 8-18 en 90-92
-De Laak 2-8
Oudesaag 1-6

Tholen:
Vliethof

Bent u kortgeleden verhuisd naar één van deze woongebouwen? Dan zijn vaak de cilinders vervangen. U heeft dan gewone sleutels. Die kunt u zelf bij laten maken.

Sleutels en een tag. De tag is de blauwgrijze druppel op de voorgrond.

Zoektermen: sleutel, tag, afstandsbediening, afstandbediening, slim, slot, kwijt, aanvragen, bestellen, betalen, sleutels, druppel, toegang, extra, verloren

Lees voor