Pop Up Wijkspreekuur trekt door Noordgeest, Tuinwijk en Meilust

18 maart 2019

Het is inmiddels een succesrecept: een SRV-wagen, picknicktafels, verse koffie en thee en vertegenwoordigers van Stadlander, gemeente, WijZijn, Politie en Thuiszorg West- Brabant. Na eerdere edities in Gageldonk-West en Fort-Zeekant trekt het Pop Up Wijkspreekuur nu naar de wijken Noordgeest, Tuinwijk en Meilust. Daarbij sluit ook het Buurt Preventie Team van Noordgeest aan.

Tijdens het Pop Up Wijkspreekuur kunnen wijkbewoners hun ideeën en vragen delen. Heb je bijvoorbeeld een idee voor de wijk? Wil je graag iets organiseren voor je straat? Heb je vragen over je woning? Maak je je zorgen over je buurman, die je al een tijdje niet gezien hebt? Wil je meer weten over het werk van het Buurt Preventie Team? Of heb je een andere vraag over wonen, zorg, welzijn, groen, openbare ruimte of veiligheid? Je kunt het allemaal kwijt tijdens het Pop Up Wijkspreekuur.

In april trekt de SRV-wagen door de wijken Noordgeest, Tuinwijk en Meilust. De Wijkspreekuren zijn wekelijks op dinsdag. Je vindt het Pop Up Wijkspreekuur op de volgende data, tijden en locaties:

Dinsdag 9 april van 19:00uur tot 20:30uur : Rijsselbergen parkeerterrein  
Dinsdag 16 april van 14:30 tot 16:30uur : Akeleiveld/ Florastraat
Dinsdag 23 april van 14:30uur tot 16:30uur: Berliozstraat (parkeerstrook tegenover flat)
Dinsdag 30 april van 14:30 tot 16:30uur: Emmausplein (tegen over de kerk bij Dirk vd Broek)

Het Pop Up Wijkspreekuur is een samenwerking tussen Stadlander, gemeente Bergen op Zoom, WijZijn, Politie, Thuiszorg West-Brabant, Wijkcommissie Noordgeest en Buurt Preventie Team Noordgeest.

Lees voor