Pop Up Wijkspreekuur trekt door Fort-Zeekant

26 april 2019

Het Wijkspreekuur van Fort-Zeekant trekt de wijk in. In de maand mei organiseren Stadlander, WijZijn Bergen op Zoom, de wijkzuster, politie en gemeente Bergen op Zoom Pop Up Wijkspreekuren op verschillende plaatsen in de wijk.

Fort-Zeekant is hechte en sociale wijk, waar mensen nog tijd maken voor een praatje op straat. Maar ook een wijk waar veel gebeurt. Aan het Scheldebalkon – het gebied tussen de Caspar Fagellaan, Jacob Catslaan, Paulus Buyslaan en de IJssellaan – werken de gemeente Bergen op Zoom en Stadlander samen aan een nieuwe woonwijk met energiezuinige en levensloopbestendige woningen. In dit gebied wordt gesloopt, gebouwd en gerenoveerd. Straten worden verlegd en de wijk krijgt een eigen park.

Voor een vraag of een idee

Daarnaast werken Stadlander, WijZijn Bergen op Zoom, de wijkzuster, wijkagent en de gemeente samen aan het versterken van het sociale netwerk in de wijk. Tijdens het Pop Up Wijkspreekuur kunnen wijkbewoners hun ideeën en vragen delen. Heb je bijvoorbeeld een idee voor de wijk? Wil je graag iets organiseren voor je straat? Heb je vragen over je woning? Maak je je zorgen over je buurman, die je al een tijdje niet gezien hebt? Of heb je een andere vraag over wonen, zorg, welzijn, groen, openbare ruimte of veiligheid? Je kunt het allemaal kwijt tijdens het Pop Up Wijkspreekuur.

In de maand mei trekt het Pop Up Wijkspreekuur wekelijks op dinsdag van 15.30 uur tot 17.00 uur naar diverse plaatsen in de wijk. Je vindt het Pop Up Spreekuur op de volgende data en locaties:

  • Dinsdag 7 mei              Waalstraat
  • Dinsdag 14 mei             Lourdesplein
  • Dinsdag 21 mei             Koningin Emmastraat
  • Dinsdag 28 mei             Van der Goesstraat

Regulier wijkspreekuur

Vanaf dinsdag 4 juni kun je weer wekelijks terecht op het reguliere wijkspreekuur. Deze vindt plaats op het adres Prins Hendrikstraat 18. Het spreekuur is iedere dinsdag van 15.30 uur tot 17.00 uur.

Lees voor