Veel gestelde vragen over CV-ketels Agpo Ferolli

5 april 2019

In een uitzending van het tv-programma Kassa op zaterdag 16 maart werd gesproken over CV-ketels van het merk Agpo Ferolli. Volgens onderzoek zouden een aantal modellen van dit merk gevaarlijk kunnen zijn.

Wat is er aan de hand?

Het tv-programma Kassa heeft onderzoek gedaan naar de modellen Agpo Econpact, Agpo MegaDens, Agpo Ultima en Agpo Mega Lux. Meer over het onderzoek leest u op de websites van Kassa en Agpo Ferrolli. In ongeveer 1250 woningen van Stadlander hangt zo’n CV-ketel.

Wat doet Stadlander?

Stadlander heeft na de uitzending direct contact opgenomen met onze leveranciers. Gelukkig bleek na overleg dat er in onze woningen geen gelijke gevallen zoals de voorbeelden in de uitzending van Kassa, bekend zijn.

Stadlander wacht momenteel op het oordeel van de keurende instanties en van de leverancier van de Agpo Ferolli-ketels. Uiteraard zullen wij maatregelen nemen als blijkt dat die nodig zijn. Wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

Hoe gaat het nu verder?

Het is belangrijk dat CV-ketels – van welk model dan ook – goed onderhouden worden. Onze installateur neemt hiervoor iedere twee jaar contact met u op. Hangt in uw woning een CV-ketel van één van bovenstaande modellen van Agpo Ferolli en maakt u zich zorgen? Neem dan contact op met ons Klanthuis, via telefoonnummer 088 562 6000 of info@stadlander.nl.

Lees voor