Beste huurders van Stadlander,

Wat maken we een heftige tijd mee met zijn allen. De Corona-crisis raakt ons allemaal. De scholen zijn gesloten, wijk- en buurthuizen zijn dicht en we kunnen niet meer langs bij onze dierbaren in het verpleeghuis. Gisteren hebben we gehoord dat deze maatregelen weer verlengd zijn tot en met dinsdag 28 april.

Ook Stadlander voelt de gevolgen van deze maatregelen. We hebben graag persoonlijk contact met onze huurders. Bij u thuis, op straat, in de wijk of aan de telefoon. Maar we voelen ook de verantwoordelijkheid om samen de verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan.

Aangepaste dienstverlening

Onze collega’s werken daarom zoveel mogelijk vanuit huis en vermijden fysiek contact.
Dit heeft helaas ook gevolgen voor onze dienstverlening. Onze balie is gesloten en ons telefoonnummer is alleen nog bereikbaar voor spoedgevallen. Gelukkig zijn we digitaal nog goed bereikbaar. Heeft u een vraag voor ons? Dan kunt u ons Klanthuis bereiken via info@stadlander.nl, MijnStadlander, het contactformulier op onze website www.stadlander.nl en via onze sociale media.

Daarnaast blijven onze gebiedsbeheerders toezien op een schone, hele en veilige woonomgeving. We zijn nu misschien niet zo zichtbaar als we graag zouden willen. Maar onze medewerkers staan – ook op afstand – graag voor u klaar.

Samen risico’s beperken

De impact van deze Corona-crisis is ook voelbaar in onze woongebouwen, waar alle ontmoetingsruimten zijn gesloten en geen activiteiten meer plaatsvinden. Absoluut geen fijne maatregel. Stadlander vindt het belangrijk dat bewoners met elkaar samenwonen en elkaar ontmoeten. Maar alleen samen kunnen we de risico’s voor elkaar beperken.

Help elkaar

Gelukkig zijn er ook veel mooie initiatieven. Buren die elkaar helpen. Hulpgroepen die opstaan om steun te bieden waar dat nodig is. Dat toont de sociale veerkracht van onze wijken en kernen. We hebben elkaar nu heel hard nodig. Dat geldt zeker voor mensen die werken in de zorg, bij de hulpdiensten of in de schoonmaak. En laten we ook onze lokale ondernemers niet vergeten. Help elkaar deze crisis door.

Namens alle medewerkers van Stadlander wil ik u in deze moeilijke tijden een hart onder de riem steken. Blijf goed voor elkaar zorgen! Wees voorzichtig en blijf de richtlijnen van het RIVM goed opvolgen. Samen komen we deze tijd door.

Hartelijke groet,

Marc van der Steen,

Bestuurder Stadlander

Deze brief is verspreid via al onze digitale kanalen en lokale media.

Bekijk deze boodschap in video
Lees voor