Stadlander visitatierapport 2016-2019

5 februari 2021

Stadlander visitatierapport 2016-2019

Elke vier jaar kijkt een onafhankelijke organisatie hoe wij als woningcorporatie ons werk doen. Dat vinden we fijn, zo leren we iedere keer weer. De visitatie voor 2016 tot 2019 hebben we het afgelopen half jaar doorlopen. De visitatiecommissie heeft objectief naar ons gekeken en is in gesprek gegaan met onze belanghouders. De gesprekken zitten er op en het rapport met de resultaten ligt klaar.

De balans vinden

We herkennen ons in het rapport. Er staat veel waardering in voor onze maatschappelijke prestaties maar ook belangrijke punten voor verbetering. We zijn trots op de waardering die we krijgen voor onze inzet in de wijken, buurten en kernen. Om nog beter vorm te geven aan betekenisvolle samenwerkingen gaan we aan de slag met de duidelijke boodschap: vind de balans!

Ben je benieuwd naar de belangrijkste punten, neem dan snel een kijkje op ons visitatie-informatieblad. Wil je meer lezen? Klik dan hier voor het volledige visitatierapport.

Lees hier de reactie van onze bestuurder Marc van der Steen en van de voorzitter van onze Raad van Commissarissen, de heer Guust Verpaalen.

scott-graham-5fNmWej4tAA-unsplash (1)
Lees voor