Start verhuur Bergse Buren fase 1 (Fort-Zeekant, Bergen op Zoom)

11 mei 2022

Het is zover, de verhuur gaat van start! Vanaf vrijdag 13 mei om 20.00 uur worden de eerste woningen uit Bergse Buren geadverteerd via Zuidwestwonen.nl.

In deze fase worden 30 woningen te huur aangeboden: 16 eengezinswoningen en 10 levensloopbestendige woningen in de sociale huur en 4 eengezinswoningen in de vrije sector huur.

Binnenkort komen meer woningen in de verhuur.

Het gaat om de volgende woningen:

  • Van Slingelandtlaan 1 t/m 27 (oneven) – sociale huurwoningen
  • Van der Heimstraat 3 t/m 5 (oneven) – sociale huurwoningen
  • Schimmelpennincklaan 2 t/m 18 (even) – sociale huurwoningen
  • Van Hoornbeekstraat 24 t/m 30 (even) – vrije sector huurwoningen

De huurprijzen liggen tussen € 777,- en € 909,- voor de sociale huurwoningen (inclusief servicekosten en energieprestatievergoeding). De huurprijzen van de vrije sectorwoningen zijn € 1.054,- (inclusief servicekosten en energieprestatievergoeding) en € 1.013,50 (inclusief servicekosten). Deze laatste woning is Klaar voor Nul-op-de-Meter. Alle andere woningen zijn Nul-op-de-Meter. Dat betekent, dat die woningen evenveel energie opwekken als een gemiddeld gezin verbruikt. Daarvoor betaal je een energieprestatievergoeding.

𝗛𝗲𝗯 𝗷𝗲 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝗲𝘀𝘀𝗲? Ga naar www.zuidwestwonen.nl/aanbod. Reageren kan van vrijdag 13 mei 20.00 uur tot maandag 16 mei 19.00 uur.

Meer nieuwbouw in Bergse Buren
Na deze eerste 64 woningen volgen nog eens 22 woningen . De verhuur van die woningen start medio juni/juli 2022. Hou onze website en socials in de gaten! Of meld je aan als geïnteresseerde. Dan krijg je bericht over de start verhuur. Aanmelden kan via www.bergseburen.nl/interesse.

𝗠𝗲𝗲𝗿 𝘄𝗲𝘁𝗲𝗻 𝗼𝘃𝗲𝗿 𝗵𝗲𝘁 𝗽𝗿𝗼𝗷𝗲𝗰𝘁? Kijk op https://stadlander.nl/ik-zoek/nieuwbouw-en-renovatieprojecten/nieuwbouwprojecten/bergse-buren-bergen-op-zoom-fort-zeekant/ en www.bergseburen.nl.


Lees voor