Claudia Brandenburg neemt afscheid als toezichthouder bij Stadlander

10 augustus 2022

Op 1 oktober 2022 treedt Claudia Brandenburg, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Stadlander, af. Claudia Brandenburg vervulde sinds begin dit jaar deze rol met veel enthousiasme. Vanwege een nieuwe baan moet zij helaas stoppen.

Claudia Brandenburg: “Mijn drijfveer is om de wereld een beetje beter te maken voor iedereen. Met veel plezier mocht ik korte tijd bijdragen aan de verdere ontwikkeling van Stadlander, een organisatie met een belangrijke maatschappelijke opgave. Op 1 oktober start ik bij een nieuwe werkgever, waardoor ik genoodzaakt ben, om per die datum te stoppen bij Stadlander. Vanuit mijn nieuwe werkgever is mijn nieuwe functie jammer genoeg niet verenigbaar met de rol van toezichthouder.”

Bestuurder Marc van der Steen betreurt het vertrek van Claudia, maar heeft er begrip voor. “In korte tijd heeft zij zich Stadlander en de volkshuisvesting eigen gemaakt. Als voorzitter heeft Claudia een positieve en doortastende rol gespeeld in de aansturing en ontwikkeling van de raad en in de samenwerking met mij als bestuurder.”

Binnenkort starten we met de werving van een nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen.

Lees voor