Buurtcamping Steenbergen: kom jij ook kamperen?

7 juli 2023

Van 14 tot en met 16 juli wordt De Breede Watergang in Steenbergen omgetoverd tot een buurtcamping! Drie dagen lang is het veld een gemoedelijke camping, waar buurtbewoners elkaar beter leren kennen. Het maakt hier niet uit wie je bent, waar je vandaan komt en of je arm of rijk bent: met een wc-rol onder de arm is iedereen gelijk. Reserveer je kampeerplek en leer je buren kennen tijdens een vakantie in eigen park! Huurders van Stadlander krijgen korting, kinderen tot en met 12 jaar kamperen gratis.

De stichting Buurtcamping Steenbergen wil de gemeente Steenbergen versterken, onder andere door samen met inwoners, ondernemers en organisaties een tijdelijke camping te organiseren. Hierbij werkt de stichting samen met organisaties, die allemaal streven naar een fijnere buurt: waar je elkaar groet, kent en helpt.

Ook Stadlander helpt hier graag aan mee, door onze huurders de mogelijkheid te bieden ook mee te kamperen. Met een korting hopen we dat veel huurders op vakantie kunnen in eigen park!

Drie dagen lang is het park De Breede Watergang een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is: van muurbloempjes tot druktemakers, van baby’s tot senioren, arm en rijk. Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Wat kost het?
  • volwassenen: € 27,50 per persoon
  • vrijwilligers en minima: € 7,50 per persoon
  • kinderen t/m 12 jaar kamperen gratis!

Reserveer je kampeerplek!

Wil je komen luieren of barbecueën met de buren?
Reserveer hier je tentplek.
Met de code BcsStadlander2023 krijgen huurders van Stadlander 5 euro korting op de totaalprijs.

Had je al eerder tickets gekocht zonder korting en huur je bij Stadlander? Meld je dan bij de entree van de camping, dan krijg je de korting alsnog.

Meer informatie?

mail naar: denniskulik@debuurtcamping.nl
telefoonnummer 06-38719302


Lees voor