Kom een kijkje bij ons nemen!

26 september 2023

Op vrijdagochtend 13 oktober openen we onze deuren voor studenten, werkzoekenden en andere geïnteresseerden. Kijk binnen bij bedrijven is een mooi initiatief van Samen in de Regio. Het biedt werkzoekenden de kans om een kijkje te nemen bij bedrijven die zij interessant vinden.

Wij verwelkomen je graag vrijdag 13 oktober op ons hoofdkantoor in Bergen op Zoom. Stadlander is een grote organisatie, met veel verschillende functies. Daarom kun je zelf opgeven over welke afdeling je iets wil leren. Wil jij meer weten over de afdeling administratie of juist vastgoed? Lijkt het werken in ons klanthuis of als gebiedsbeheerder je leuk? Meld je dan snel aan via Kijk Binnen Bij Bedrijven. Aanmelden kan tot en met woensdag 4 oktober, dus wacht niet te lang.

We zien je graag op 13 oktober!

Lees voor