Kom je ook een plantje uitkiezen?

17 oktober 2023

Stadlander gaat tuinen aanleggen naast haar kantoor. We vinden het belangrijk om een fijne en groene leefomgeving te creëren, voor onze huurders en medewerkers. Daar hoort een prettige tuin bij. Die is niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze huurders toegankelijk.

Om de tuin aan te kunnen leggen, moet eerst de huidige beplanting worden verwijderd. Die planten gooien we natuurlijk niet weg, maar we geven ze een nieuw leven!

Op woensdag 25 oktober van 12:00 tot 15:00 uur ben je welkom om een plant bij ons op te halen. Medewerkers van onze groenpartner Verheij en van Stadlander staan klaar om te helpen bij het uitgraven van de planten. De plantenmarkt is aan de zijkant van ons kantoor aan Rooseveltlaan 150, Bergen op Zoom.

Zorg zelf dat je een doos of boodschappentas meeneemt om je aanwinsten mee naar huis te nemen. En let op: OP = OP! Wacht netjes je beurt af, we willen zo veel mogelijk mensen blij maken.

We zien je graag op 25 oktober!

Lees voor