Thuis Magazine is uit, lees hem hier

2 januari 2024

Na meer dan 10 jaar valt er weer een Thuis Magazine bij onze huurders op de (digitale) mat. Het magazine staat boordevol boeiende verhalen van medehuurders, handige tips en natuurlijke een leuke puzzel. 

We schuiven bijvoorbeeld aan bij het Repair Café in Bergen op Zoom. Want bij Stadlander geloven we dat niet alles nieuw hoeft te zijn. Vrijwilligers van het Repair Café gunnen je apparaat een tweede leven. Maar het Repair Café is veel meer dan dat. Een kopje koffie, een luisterend oor. Dat is waar het volgens Lex Noordsij om draait. 

Lekker samen bezig zijn, dat is ook de drijfveer van de ‘mannen’ van het groenproject in Ossendrecht, die de groenstrook aan de Pottenbergen kleur geven. Met liefde en plezier maken zij het dorp mooier. 

In deze eerste editie geven we je verder meer uitleg over de Wet Natuurbescherming en het schoonmaken van dakgoten, duiken we in de historie van ‘de Zij’ in Steenbergen en geven onze experts tips op het gebied van ventilatie en brandveiligheid. 

Hulp bij de bezorging

Ook bijzonder is de bezorging van het magazine. Huurders kunnen via Mijn Stadlander aangeven of zij het magazine graag digitaal of op papier ontvangen. Voor de bezorging van de papieren edities werken we samen met sociale partners.

Dankzij Samen in de Regio hebben cliënten van Educura, Prisma, Zorgboerderij De Leemberg en S&L Zorg ons geholpen met de bezorging van het magazine. In de gemeente Tholen kregen we hulp van Zorgloket Oud-Vossemeer, Sjaloom Zorg, Le Séjour en vrijwilligers uit Stavenisse. De overige magazines zijn bezorgd door Business Post

Naar het magazine

Open het magazine
Lees voor