Maria Molenaar benoemd als interim-bestuurder Stadlander

20 juni 2024

De Raad van Commissarissen (RvC) van Stadlander kondigt de benoeming van Maria Molenaar als interim-bestuurder aan, per 21 juni 2024. Maria Molenaar zal tijdelijk de leiding op zich nemen en zich richten op het realiseren van onze strategische doelen.

Maria Molenaar brengt veel ervaring met zich mee als bestuurder en toezichthouder vanuit woningcorporatie-, zorg- en vastgoedsector. Haar expertise op het gebied van volkshuisvesting is van grote waarde. Lydia van Oudenaren, voorzitter RvC Stadlander: “We zijn ervan overtuigd dat Maria Molenaar een waardevolle bijdrage zal leveren aan onze organisatie tijdens deze overgangsperiode. Samen met het ervaren directieteam en medewerkers van Stadlander gaat zij werken aan de continuïteit van de dienstverlening en het realiseren van de ambities uit het Ondernemingsplan.”

We heten Maria van harte welkom en kijken uit naar een mooie samenwerking. De werving van een nieuwe bestuurder voor Stadlander is in voorbereiding en wordt op korte termijn opgestart.

Lees voor