Onderhouds- en renovatieprojecten

Stadlander voert regelmatig onderhoud of renovaties uit aan haar woningen. Bekijk hier onze projecten voor onderhoud en renovatie.

De Venpoorten, Wouw

Woongebouw De Venpoorten krijgt een flinke opknapbeurt. Waaronder een nieuwe buitengevel, extra isolatie en isolerende beglazing. Ook komen er 4 extra appartementen op de plaats van de commerciële ruimtes op de begane grond

Meer over de renovatie

Renovatie De Ramerie

Het historische pand De Ramerie in hartje centrum Bergen op Zoom wordt gerenoveerd en verduurzaamd. 14 appartementen met 1 slaapkamer worden grondig aangepakt. Met duurzame materialen en met oog voor de omgeving en de karakteristieke uitstraling.

Meer over de werkzaamheden

Groot onderhoud Oranjebuurt

In de Oranjebuurt in Fort-Zeekant krijgen 106 woningen groot onderhoud. Daarnaast worden de woningen energiezuiniger gemaakt.

Meer over de werkzaamheden

Renovatie Wierlaan

De grootschalige renovatie van de flat aan de Wierlaan is het eerste project waarin bestaande appartementen gasloos en meer duurzaam worden gemaakt. 

Meer over de werkzaamheden

Vernieuwing entrees Heiningen-flats

De flats aan de Heiningen kregen deze zomer al een schilderbeurt. Nu krijgen de 3 flats nieuwe entrees.

Meer over de werkzaamheden

Onderzoek balkons

In oktober 2020 onderzoeken we bij diverse woongebouwen de staat van de balkons. Dit doen we om ook in de toekomst de veiligheid van onze woongebouwen te kunnen garanderen.

Meer over het onderzoek

Lees voor