Nieuws

Bekijk op deze pagina het Stadlander nieuws. Als je zelf ideeën hebt voor ons nieuwsoverzicht, neem dan contact op via het contactformulier.

CKF_Stadlander_10-12-2018-2051
 • Verhuizen in december of januari? Let op wanneer wij gesloten zijn!

  Huur opzeggen in december of januari? Let op: wij zijn gesloten met Kerst en Oud & Nieuw. Maar ook de dagen rondom deze feestdagen zijn drukker dan anders. Het inplannen van afspraken is dan lastiger.

  Verder lezen
 • Ton van der Veeren: “Visitekaartje voor Fort-Zeekant”.

  ‘Nu komt mijn moeder weer geregeld op visite’ Ton van der Veeren over de wijk Fort-Zeekant in Bergen op Zoom

  Verder lezen
 • Stadlander maakt bezwaar tegen verhuurderheffing

  Met 200 andere woningcorporaties dient Stadlander bezwaar in tegen de verhuurderheffing, een extra belasting op sociale huurwoningen die woningcorporaties betalen naast andere belastingen. Wij maakten vorige week 9,4 miljoen euro heffing over aan het Rijk. Van dat bedrag hadden we bijna 200 woningen kunnen verduurzamen.

  Verder lezen
 • Buurtfeest Smerdiek-West smaakt naar meer

  Ontmoet je buren. Dat is het uitgangspunt van Nationale Burendag. Sint-Maartensdijk-West gaf er zaterdag 28 september invulling aan door een buurtfeest te houden. Plaats van handeling was Maartenshof. Vlak voor de deur onthulden burgemeester Ger van de Velde en Stadlander directeur-bestuurder Marc van der Steen bovendien de nieuwe naam voor de wijk: Smerdiek-West.

  Verder lezen
 • Nieuw vitaal dorpshart voor Halsteren: ontmoeten, winkelen en wonen

  Een vitaal dorpshart, een gezellig centraal punt. Daar was in Halsteren grote behoefte aan. En dat is na jaren van voorbereiding en uitvoering gerealiseerd: Plein Vogelenzang. Vrijdagmiddag 20 september was de officiële opening onder een stralende hemel.

  Verder lezen
Lees voor