Nieuws

Bekijk op deze pagina het Stadlander nieuws. Als je zelf ideeën hebt voor ons nieuwsoverzicht, neem dan contact op via het contactformulier.

CKF_Stadlander_10-12-2018-2051
 • Veel bekijks op inloopavond Vijverberg-Zuid

  Het is stipt half zeven als de eerste genodigden het Wijkpunt Gageldonk aan de Kastanjelaan binnenstappen. Huurders van Stadlander, want zij komen op uitnodiging informatie inwinnen over de ontwikkelingen in hun wijk Vijverberg-Zuid.

  Verder lezen
 • Verwarming weer aan? Goed ventileren dus!

  Ventileren hoort bij goed en zuinig verwarmen, hoe gek dat misschien ook klinkt. Het wordt kouder, dus we zetten de verwarming weer aan… Maar bij goed en zuinig stoken, hoort ook: je woning goed ventileren! Juist als je woning goed is geïsoleerd en kieren en spleten in huis zijn dichtgemaakt. Daardoor wordt energie bespaard. Dat […]

  Verder lezen
 • Verhuizen in december of januari? Let op wanneer wij gesloten zijn!

  Huur opzeggen in december of januari? Let op: wij zijn gesloten met Kerst en Oud & Nieuw. Maar ook de dagen rondom deze feestdagen zijn drukker dan anders. Het inplannen van afspraken is dan lastiger.

  Verder lezen
 • Ton van der Veeren: “Visitekaartje voor Fort-Zeekant”.

  ‘Nu komt mijn moeder weer geregeld op visite’ Ton van der Veeren over de wijk Fort-Zeekant in Bergen op Zoom

  Verder lezen
 • Stadlander maakt bezwaar tegen verhuurderheffing

  Met 200 andere woningcorporaties dient Stadlander bezwaar in tegen de verhuurderheffing, een extra belasting op sociale huurwoningen die woningcorporaties betalen naast andere belastingen. Wij maakten vorige week 9,4 miljoen euro heffing over aan het Rijk. Van dat bedrag hadden we bijna 200 woningen kunnen verduurzamen.

  Verder lezen
Lees voor