Nieuws

Bekijk op deze pagina het Stadlander nieuws. Als je zelf ideeën hebt voor ons nieuwsoverzicht, neem dan contact op via het contactformulier.

CKF_Stadlander_10-12-2018-2051
 • Start verhuur Vijverberg-Zuid

  We gaan starten met de verhuur van de eerste woningen op de Vijverberg! Het gaat om
  10 eengezinswoningen (vrije sector huur) aan de Waterleliestraat 3 t/m 21 te Bergen op Zoom.

  Verder lezen
 • Henny Walhout, parel van de Plejadenlaan: ‘Het sociale is erg belangrijk’

  Stilzitten is niks voor Henny Walhout. Daarom is ze actief in de bewonerscommissie van de appartementen aan de Plejadenlaan. Maar praat ze ook mee over de renovatie van de twee flatgebouwen die op handen is. Waarom ze het allemaal doet? Haast verontwaardigd zegt ze: “moet ik soms achter de geraniums gaan zitten?”

  Verder lezen
 • Het vliegwiel van Centrum Gageldonk kan draaien

  “Wat ik zie bevalt me.” Kees Jordans heeft er weinig woorden voor nodig. Het nieuwe hart van wijk Gageldonk-West spreekt hem aan. En dan zeker de eigentijdse Nul-op-de-Meterappartementen. Geïnteresseerd snuffelt deze wijkbewoner deze woensdag rond op de informatiemarkt over de stroom aan nieuwbouw die het hart van de wijk te wachten staat.

  Verder lezen
 • Partners bouwen samen met bewoners aan Huis van de Wijk

  Gageldonk krijgt een Huis van de Wijk, gevestigd aan het Piusplein op de begane grond en eerste verdieping van de Piushof. Een plek centraal gelegen; van, voor en door de wijk. Waar je buurtgenoten kunt ontmoeten. Waar je terecht kunt met een vraag. Waar je een helpende hand vindt. En waar je zelf aan de slag kunt met jouw ideeën.

  Verder lezen
 • ‘De jeugd heeft de toekomst in de bouw, daar moet je goed voor zorgen’

  De nog kale nieuwbouwappartementen aan de Vijverberg-Zuid waren woensdagochtend ineens het decor voor tal van bouwbedrijven én scholieren. In het kader van het grote tekort aan mensen in de bouw, organiseerden Stadlander en bouwpartner Lithos bouw & ontwikkeling een Bouwkennisdag voor leerlingen van diverse scholen uit de regio. Met succes!

  Verder lezen
Lees voor