Nieuwsbrief Sint-Maartensdijk-West: zo staat de wijk ervoor

De wijk Sint-Maartensdijk-West wordt vernieuwd! Verouderde huurwoningen maken plaats voor moderne nieuwbouw. Er komen huizen voor kopers en huurders; voor starters, gezinnen en senioren. En de wijk krijgt een eigen park; een plek die straks een groene ontmoetingsplaats zal zijn voor inwoners uit de wijk.

De komende jaren staat er dus genoeg te gebeuren. Woningcorporatie Stadlander, de gemeente Tholen en Bouwgroep De Nijs-Soffers werken samen aan deze wijkvernieuwing. In de eerste nieuwsbrief voor de wijk praten we je bij over alle ontwikkelingen.

Zo staan we stil bij de eerste nieuwbouw in de wijk. We vertellen je over de nieuwbouw voor de twee basisscholen. En je leest hoe de verschillende deelprojecten ervoor staan.

Meer informatie?

Lees hier alles over de wijkvernieuwing van Sint-Maartensdijk-West

Lees voor