Start verhuur eengezinswoningen Teunisbloemstraat, Bergen op Zoom

13 september 2023

Donderdag 14 september 20.00 uur start de verhuur van 12 eengezinswoningen aan de Teunisbloemstraat, in de wijk Gageldonk-West in Bergen op Zoom. Reageren kan via Zuidwestwonen.nl tot zondag 17 september 19.00 uur

Op de Vijverberg-Zuid, in de wijk Gageldonk-West in Bergen op Zoom, bouwen we aan een nieuwe woonbuurt. Hier komt een mix van verschillende woningen: appartementen, levensloopbestendige woningen en eengezinswoningen. In de laatste fase bouwen we 12 eengezinswoningen in een mix van huurprijzen. 8 woningen zijn voor de sociale huur, 4 woningen verhuren we in de vrije sector.

De woningen zijn erg ruim van opzet. Ze hebben 3 slaapkamers en een grote zolder. Ideaal voor (grote) gezinnen. Voor een aantal huurwoningen geldt de voorwaarde dat deze verhuurd worden aan gezinnen van minimaal 3 personen. Voor de andere huurwoningen geldt een minimum van 2 personen.

Controleer snel nog je inschrijving op Zuidwestwonen.nl: kloppen je gegevens en zijn alle documenten toegevoegd?

Meer informatie over het project vind je hier.

Lees voor