Start verhuur sociale huurwoningen Mozartstraat en Beethovenstraat, Halsteren

24 april 2024

Stadlander bouwt in de Mozartstraat en de Beethovenstraat in Halsteren 39 sociale huurwoningen. De eengezinswoningen liggen in De Beek, een rustige groene omgeving, geschikt voor gezinnen!

De verhuur van het eerste deel van de woningen start op woensdag 24 april 2024, vanaf 20.00 uur op Zuidwestwonen.nl. Het gaat om de woningen Mozartstraat 1 t/m 15 en Beethovenstraat 18 t/m 22 even. Reageren kan tot zaterdag 27 april, 19:00 uur

Het tweede deel van de woningen komt woensdag 1 mei om 20:00 uur online. Dat zijn de woningen Mozartstraat 16 t/m 18, 20 t/m 30, 32, 34 en 36 en Beethovenstraat 24 en 26. Reageren kan tot zaterdag 4 mei om 19:00 uur

Voor je kans op een woning maakt het niet uit wanneer je een reactie plaatst: bij de toewijzing van een deel van de woningen wordt gekeken naar je inschrijfduur als woningzoekende, niet naar het tijdstip van je reactie op de woningadvertentie. Een ander deel van de woningen worden toegewezen via loting. Zo maak je ook kans als je nog niet zo lang bent ingeschreven als woningzoekende!

Lees hier meer over het project en de woningen.

Lees voor