Slim Toegang en Slim Slot

We werken samen met gespecialiseerde bedrijven en partners, waardoor we slimme en vernieuwende woonoplossingen (domotica) kunnen bieden aan onze huurders. Een goed voorbeeld is Slim Toegang en het Slim Slot: een modern toegangssysteem voor meerdere deuren. Als huurder kan je daarbij zelf bepalen wie je woning binnen kan. Handig, veilig en eenvoudig in gebruik.

Slim Toegang: één sleutel voor alle deuren

Je kunt Slim Toegang het beste beschouwen als een digitale huissleutel (we noemen dat een ‘tag’). Wanneer je bij Stadlander gaat huren en je woning heeft een Slim Slot, krijg je samen met gewone sleutels ook 3 tags.

Slim Toegang is ideaal voor woongebouwen. Je kan namelijk met dezelfde elektronische sleutel alle algemene deuren in het gebouw openen. Soms is er ook een Slim Slot in je eigen voordeur geplaatst. Daarvoor gebruik je dezelfde tag als voor de algemene deuren. Geen zware sleutelbos met veel verschillende sleutels meer nodig dus!

Ook bij levensloopbestendige nieuwbouwwoningen wordt vaak een Slim Slot toegepast. De meeste (bestaande) eengezinswoningen hebben geen Slim Slot, maar huurders van die woningen kunnen wel een Slim Slot aanvragen. Is het technisch mogelijk bij jouw voordeur? Dan vervangen we het gewone slot door een modern digitaal slot.

Kosten Slim Slot

Je hoeft niet te betalen voor het plaatsen van het Slim Slot.
Je betaalt wel € 5,00 per maand voor het gebruik van het Slim Slot (prijspeil 2022).

Je krijgt standaard 3 tags bij een Slim Slot of Slim Toegang. Meer tags nodig? Bijbestellen van tags kan altijd: de kosten van een extra tag zijn € 25,00 (prijspeil 2022).

Wanneer je gaat verhuizen krijg je dat geld niet terug. Maar heb je op je nieuwe adres ook een Slim Slot of Slim Toegang? Dan kan je de extra tags laten programmeren voor je nieuwe adres en zo gewoon blijven gebruiken.

Voordelen van het Slim Slot:
  • Veilig: zelf bepalen wie binnen komt
    Wil je dat bijvoorbeeld familie, de buurvrouw of een zorgverlener zelf bij je binnen kan komen? Bestel dan extra tags. Dat is veiliger dan een sleutelkastje bij je voordeur.

    Online kan je zelf de tags van jouw woning beheren: wil je dat iemand (tijdelijk) niet meer naar binnen kan? Dan pas je dat eenvoudig online aan. Hiernaast lees je, hoe je digitaal beheer kan aanvragen, zodat je dit zelf allemaal kan regelen.
  • Handig: met één hand en met één sleutel alle deuren openen
    Woon je in een woongebouw? Dan gaan alle algemene deuren in je woongebouw voor je open, simpel door de tag voor een lezer te houden. Zo werkt dat ook bij je eigen voordeur, als daar een Slim Slot in zit.

    Naast tags krijgt je altijd ook nog gewone sleutels: die gebruik je wanneer het Slim Slot van je eigen voordeur een keer niet (goed) werkt, en voor de balkondeur en bergingsdeur.

    Ook wanneer je niet in een woongebouw, maar in een eengezinswoning woont, kan een Slim Slot gemakkelijk zijn. Omdat je alleen de tag bij de lezer hoeft te houden, open je de deur makkelijker en sneller.

Aanvragen Slim Slot
Vraag een Slim Slot aan via dit formulier. Meestal komen wij nog even bij je langs om te controleren of Slim Slot bij jouw woning technisch mogelijk is.

beveiligde omgeving
voorbeelden van elektronische sleutels (tags)

Meer informatie:

Zelf je tags beheren? Vraag digitaal beheer aan

Stuur daarvoor een e-mail naar info@stadlander.nl of direct naar info@cystac.nl.
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, en de vraag: aanvragen wachtwoord voor digitaal beheer Slim Slot.
Lukt het je niet zelf om je tags te beheren? Regel dat dan met onze onderhoudspartner voor het Slim Slot: Cystac.

Veel gestelde vragen:

Ik ben mijn sleutel of tag kwijt

Extra sleutels of tags bijbestellen

De lampjes op mijn Slim Slot knipperen. Wat betekent dat?

Het Slim Slot werkt niet

Partners 

Stadlander werkt in dit project samen met: 

  • Stichting tanteLouise-Vivensis
  • Stichting Welzijn Ouderen (SWO) De Technische Universiteit Eindhoven (TUE)

Het project wordt mede mogelijk gemaakt dankzij subsidie van:

  • De Nederlandse Zorg autoriteit (NZa)
  • Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS)
  • Provincie Noord-Brabant (het project ‘Slimme Zorg’)
Lees voor