Wijkpagina – Steenbergen, De Heen, Welberg, Kruisland, Nieuw-Vossemeer

De Heen, Kruisland, Steenbergen, Welberg, Nieuw-Vossemeer

De gemeente Steenbergen staat bekend om de waterrijke polders. De stad Steenbergen is de grootste kern, met een groot winkelgebied en veel voorzieningen. Pal tegen Steenbergen ligt Welberg, een gemoedelijk woondorp. Ook de kernen Kruisland, Nieuw-Vossemeer zijn rustige dorpen, met een levendig verenigingsleven. De Heen is de kleinste kern, maar biedt volop mogelijkheden om te ontspannen.

CKF_Stadlander_Wijkfoto's_Steenbergen--5

Onze mensen in de wijk

Nieuws

Feestje vanwege oplevering De Spindel
Feestje vanwege oplevering De Spindel
13 mei 2024 - Onder het genot van een frietje en een snack leren de bewoners van De Spindel elkaar op het opleverfeestje beter kennen. Bewoners genieten zichtbaar van hun mooie woning. Dat er als extraatje ook nog een feestje is, is ‘helemaal mooi’!

Lees verder


Adri en Ad gaan naar De Spindel: "Toch blij met mooie nieuwbouwappartement"
Adri en Ad gaan naar De Spindel: "Toch blij met mooie nieuwbouwappartement"
22 maart 2024 - De verhuisdozen zijn gepakt en naar de Kringloper zijn ze al talloze keren geweest. Het aftellen voor Adri en Ad Bakkers is begonnen. Binnenkort verruilen ze hun woning aan de Gummarusvelden voor een gloednieuw appartement aan De Spindel.

Lees verder


Projecten in Steenbergen, de Heen, Welberg, Nieuw-Vossemeer

Gummarushofjes, Steenbergen

Stadlander is van plan om aan de Gummarusvelden en het Doktersdreefje 39 verouderde seniorenwoningen te slopen. Dit plan is onderdeel van het grote plan 'Vitale Vesting'.

Meer details
Lees voor