Nieuwsbrief Vogelenzang: alles over het nieuwe hart van Halsteren

2019 wordt het jaar van Vogelenzang in Halsteren. Het komende jaar staat er van alles te gebeuren in het nieuwe dorpshart voor Halsteren. Tijdens een drukbezochte informatieavond in januari hebben aannemingsbedrijf Gebr. Oomen en ingenieursbureau Geo Infra hun ontwerp voor het nieuwe dorpsplein gepresenteerd.

In januari is Stadlander gestart met het opknappen en verduurzamen van het appartementencomplex de Merel. Deze maand starten de werkzaamheden aan de Kievit, met daarin de Albert Heijn. Ondertussen is ook de nieuwbouw aan ’t Lindeke en op de locatie van de Nachtegaal in volle gang.

Alles over al deze ontwikkelingen leest u nu in de Nieuwsbrief Vogelenzang. Ook blikken we terug op de succesvolle informatieavond, vertelt Winkelhart-voorzitter Gerrit Atres over de betrokkenheid van de Halsterse ondernemers bij Vogelenzang en geeft uitvoerder Leendert Oostdijk van bouwbedrijf Krijger een inkijkje in zijn werkdag.

Meer informatie?

Alles over Vogelenzang

Lees voor