Stadlander is op zoek naar leden voor ons huurderspanel

30 oktober 2023

Op dit moment werkt Stadlander aan een nieuw ondernemingsplan. De mening en inbreng van onze huurders vinden wij erg belangrijk. Daarom is Stadlander op zoek naar Leden voor ons Huurderspanel. Dit is voor maximaal 16 uur per jaar (verdeeld over 4 bijeenkomsten)

Wat doet een Huurderspanel?
Het Huurderspanel is een groep huurders, die met ons wil meedenken en die wij om hun mening kunnen vragen over verschillende onderwerpen. Met de antwoorden en ideeën van deze bewoners willen we onze dienstverlening verbeteren en samen zorgen we voor een nog betere woonomgeving voor al onze huurders.

Huurdersbelangenvereniging en bewonerscommissies

Al jaren voeren we regelmatig overleg met onder andere de huurdersbelangenvereniging en bewonerscommissies van onze woongebouwen. Dit blijft ook zo, het huurderspanel is hier een aanvulling op. De huurdersbelangenvereniging blijft onze gesprekspartner als het gaat om onderwerpen die staan in de overlegwet. De huurdersbelangenvereniging komt graag met je in contact. Meer informatie hierover vind je hier.

Op dit moment stellen we een nieuw ondernemingsplan op voor de komende vier jaar. Daar willen wij graag jouw mening over horen. Dat doen we in een bijeenkomst op verschillende plaatsen in ons werkgebied én soms via digitale vragenlijsten.

Wie zoeken wij?
Huurders van Stadlander die niet alleen een mening hebben over hoe dingen beter kunnen, maar ook willen meedenken over de beste manier om dat te doen.
We vinden het fijn als we mensen spreken uit ons hele werkgebied. Woont je dus in een van de gemeentes Bergen op Zoom, Steenbergen, Tholen of Woensdrecht? Dan zijn we blij met je! Vooral wanneer je in een dorp of kleinere kern woont. Jouw mening is erg belangrijk, en ook die van jouw buren en buurt-of wijkgenoten.

Wat vind je van Stadlander?
Wij horen graag jouw mening én ideeën hoe het beter kan. Praat en denk mee in ons Huurderspanel!

Wat bieden wij?
We verwachten een huurderspanel van maximaal 12 personen samen te stellen.
We vergaderen maximaal 16 uur per jaar, verdeeld over 4 bijeenkomsten van 4 uur in de avond, inclusief diner.

Wij bieden de leden van het Huurderspanel:

  • een vrijwilligersovereenkomst voor 1 jaar, met de mogelijkheid tot verlenging (maximaal 4 jaar).
  • een vrijwilligersvergoeding
    De vrijwilligersvergoeding is in 2023 vastgesteld op: € 5,00 per uur voor inzet, tot een maximum van € 190 per maand voor inzet en eventueel gemaakte (reis)kosten samen.

Wat moet ik doen om deel te nemen?
Wij vragen je een korte brief te sturen waarin je uitlegt waarom jij deel wilt nemen aan het huurderspanel. Dit kan via het onderstaande formulier. Je kunt tot 20 november 2023 reageren. Op basis van de brieven selecteren wij de leden van het huurderspanel. Je hoort in december meer van ons.

Lees voor