Wijkpagina – Halsteren, Lepelstraat

Halsteren en Lepelstraat

De dorpen Halsteren en Lepelstraat maken deel uit van de gemeente Bergen op Zoom. Halsteren is de grootste van de twee, met ruim 12.000 inwoners. Hier vind je veel winkels en voorzieningen. Het kleinere Lepelstraat is een gemoedelijk dorp, met zo’n 2000 inwoners.

Leeuwerik

Onze mensen in de wijk

Nieuws

Stadlander investeert in Lepelstraat
Stadlander investeert in Lepelstraat
22 juli 2022 - Op verschillende manieren maakt Stadlander de komende jaren haar woningen duurzamer en energiezuiniger. Zo ook in Lepelstraat. De afgelopen tijd.

Lees verder


Jan Heijnen voelt zich helemaal thuis in de Nachtegaal
Jan Heijnen voelt zich helemaal thuis in de Nachtegaal
11 juli 2022 - Nee, zingen kan Jan Heijnen niet. Wel accordeon spelen. Ook steekt Jan de loftrompet over wonen in de Nachtegaal. Samen.

Lees verder


Wijkvernieuwing voor Centrum-Oost in Halsteren
Wijkvernieuwing voor Centrum-Oost in Halsteren
8 juli 2022 - Op verschillende manieren maakt Stadlander de komende jaren haar woningen duurzamer en energiezuiniger. In de wijk ten oosten van het.

Lees verder


Projecten in Halsteren en Lepelstraat

Lepelstraat

In Lepelstraat hebben we bij 63 woningen onderzocht, hoe we deze energiezuinig kunnen maken en aan kunnen passen aan de woonwensen van de toekomst.

Meer details

Leeuwerik, Halsteren (Vogelenzang)

De Leeuwerik is het sluitstuk van de ontwikkelingen in Vogelenzang, het nieuwe dorpshart van Halsteren. Stadlander en bouwgroep Schrijver bouwen hier samen 45 nieuwbouw appartementen in de sociale huursector. De.

Meer details

Mozartstraat en Beethovenstraat, Halsteren (De Beek)

Stadlander gaat 37 woningen slopen en nieuwbouwen aan de Mozartstraat en Beethovenstraat 16 t/m 26 in Halsteren. Hieronder geven we meer uitleg over het project. Waarom kiest Stadlander voor sloop.

Meer details
Lees voor