Wijkpagina – Hoogerheide, Huijbergen, Ossendrecht, Putte

Hoogerheide, Huijbergen, Ossendrecht, Putte

De gemeente Woensdrecht wordt ook wel de groene gemeente op de Brabantse Wal genoemd. Hier zijn de hoogteverschillen van de Brabantse Wal het grootst. Hoogerheide is het grootste dorp, met veel winkels. Ook het grensdorp Putte heeft veel te bieden. Ossendrecht en Huijbergen zijn gemoedelijke woonkernen, met veel natuur om zich heen.

20211109 Woensdrecht - Huijbergen 3 (Groot)

Onze mensen in de wijk

Nieuws

Resultaten Aedes-benchmark 2023
Resultaten Aedes-benchmark 2023
29 november 2023 - De resultaten van Stadlander voor de Aedes-benchmark 2023 zijn bekend. ”Ook dit jaar zijn we erg trots op de resultaten die we behaald hebben samen met onze aannemers”, aldus Marc van der Steen, bestuurder van Stadlander. In dit artikel kijken we samen met andere Stadlander collega’s naar de behaalde resultaten.

Lees verder


Samen aan de slag voor de toekomst: de speeddates en het vervolg
Samen aan de slag voor de toekomst: de speeddates en het vervolg
27 november 2023 - en paar maanden geleden vertelden collega’s uit het beoordelingsteam over hoe het proces van ketensamenwerking binnen Stadlander vorm krijgt. De 20 collega’s in dit team zijn nu een stuk verder in het proces en daar vertellen ze je graag over.

Lees verder


Projecten in Hoogerheide, Huijbergen, Ossendrecht en Putte

Postbaan en Zr. Will van Hooijdonkstraat, Putte

In Putte maken de 20 verouderde woningen aan de Postbaan en Zr. Will van Hooijdonkstraat plaats voor nieuwe, energiezuinige woningen.

Meer details
Lees voor