Bewonersplatform zorgt ook in 2021 voor verbinding in Fort-Zeekant

4 januari 2021

In tijden als deze, is het belangrijker dan ooit om de verbinding tussen buurtbewoners te versterken. Het bewonersplatform zit vol ideeën om dit op een creatieve en veilige manier te realiseren. Wij geven een tipje van de sluier met wat ze komend jaar in petto hebben.

Verbinding in de wijk

Mensen zich thuis laten voelen in de wijk. Dat is één van de missies van het bewonersplatform. Dit blijft het bewonersplatform doen door bewoners van nieuw opgeleverde woningen te verwelkomen met een welkomstbrief en gebak.

Ook blijven ze met het bloemetje van de wijk attent voor bewoners die dat nodig hebben. De grote schoonmaakactie van de World Clean Up Day is waarschijnlijk dit jaar niet één, maar twee keer!

Er komen nieuwe activiteiten. In de kerstvakantie was er bijvoorbeeld al een hele leuke puzzelspeurtocht in de wijk.

Creativiteit in de wijk

Er komt versterking bij het bewonersplatform. Vijf nieuwe kandidaten hebben zich aangemeld bij de activiteitencommissie: Aniek van Tienen, Ingrid Stander, Ingrid Kempeneers, Jeroen Jongman en Olaf Muller. Corne Kunst
is aangetrokken als nieuw bestuurslid van het bewonersplatform.

Het enthousiasme spat er vanaf en de ideeën zijn eindeloos. De nieuwe kandidaten gaan zich komend jaar inzetten voor de jeugd in onze wijk. Ze zullen ook activiteiten bedenken en begeleiden om meer levendigheid en verbinding te creëren.

Je kunt het bewonersplatform volgen via de Facebookpagina Bewonersplatform Fort-Zeekant.

Lees voor