Ons duurzame DNA versterken

Duurzaamheid zit Stadlander in de genen. In ons dagelijks handelen en in onze besluitvorming hebben we oog voor een betere en schonere leefwereld. We dragen dit actief uit en zijn zo een inspirerend voorbeeld voor zowel onze huurders als onze samenwerkingspartners, in hun eigen weg naar een duurzamere wereld.

Vleermuiskasten op ons kantoor

Vleermuizen zijn erg nuttige dieren. Ze vangen veel muggen, torren en spinnen. We versterken het leefgebied van vleermuizen, door nestkasten op te hangen op ons kantoor.

Groene Pluim

Met gepaste trots mogen wij meedelen dat we de Groene Pluim mochten ontvangen. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een bedrijf dat voorop loopt in duurzaamheid.

Wonen voor morgen

Van niets naar een woning in één dag. Dat is het bouwconcept MorgenWonen van VolkerWessels. Voor Stadlander is een levensloopbestendige variant ontwikkeld.

Eerste Nul-op-de-Meterwoningen

De eerste Nul-op-de-Meterwoningen van Nederland staan aan de Vijverberg in Gageldonk-West. Het project voldoet als eerste aan de regelgeving voor de EnergiePrestatieVergoeding.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2017-07-31-Elektrische-auto-duurzaamheid-Large-1024x683.jpg

Duurzaam op weg

Stadlander neemt twee elektrische Renaults Zoë’s in gebruik. Het is de eerste stap naar een duurzaam en elektrisch wagenpark.

Lees voor