Onze huurders verwachten dat Stadlander hen helpt naar een betere en schonere leefomgeving. Een omgeving waarin zij zich comfortabel, veilig en thuis voelen. Waarin zij zien dat investeringen in duurzaamheid leiden tot een betere kwaliteit van leven tegen stabielere woon- energielasten, voor zichzelf en voor toekomstige generaties. En een omgeving waarin zij geïnspireerd worden om daar ook zelf hun bijdrage aan te leveren.

Tips om energie te besparen

Energie besparen is makkelijk, als je weet waarop je moet letten. We delen daarom graag een aantal handige besparingstips met je. 

De groene tuin van Randy Schmidt

Het lijkt wel klein Italië, de groene tuin van Randy Schmidt in Fort-Zeekant. Hij laat zien hoe je in een kleine ruimte toch je eigen vruchten kunt verbouwen.

Natuur in de stad

160 leerlingen van ’t Roncalli spreken met huurders over de natuur in de stad. Ze brengen problemen in kaart en komen met oplossingen.

Tijdelijke tentoonstelling

De stad is het leefgebied van mens, dier en plant. Dat kan zorgen voor overlast. Een tijdelijke tentoonstelling bij onze balie vertelt er meer over.

Fort-Zeekant Test

Fort-Zeekant bouwt aan aan groene ontmoetingsplaats. Een plek om te tuinieren, maar vooral ook om samen te komen.

Nieuwe planten

Bewoners van de Goudbaard wilden graag meer groen. Samen met Stadlander en Verheij Groenvoorzieningen zijn de plantenbakken aangekleed.

Lees voor