Wijkpagina –  Fort-Zeekant

Fort-Zeekant

Fort-Zeekant is een echte volksbuurt. Het is een wijk met veel sociale contacten, waar de mensen nog tijd hebben voor een praatje op straat. Een tikkeltje avontuurlijk is de oudste sociale wijk van Bergen op Zoom ook, zo vertellen de verhalen over oude tijden, toen rivier de Schelde nog tot aan de randen van de wijk kwam.

CKF_Stadlander_BoZ_Fort-Zeekant_Borgvliet-

Onze mensen in de wijk

Nieuws

De deur staat altijd open bij Adrie Stander
De deur staat altijd open bij Adrie Stander
5 juli 2022 - De deur staat bij ons altijd open. Een uitspraak die huurder Adrie Stander op het lijf geschreven is. Het is.

Lees verder


Start verhuur Bergse Buren fase 1 (Fort-Zeekant, Bergen op Zoom)
Start verhuur Bergse Buren fase 1 (Fort-Zeekant, Bergen op Zoom)
11 mei 2022 - Het is zover, de verhuur gaat van start! Vanaf vrijdag 13 mei om 20.00 uur worden de eerste woningen uit.

Lees verder


De bloementuin van BS De Kameleon
De bloementuin van BS De Kameleon
25 april 2022 - Samen met meester Jack planten twee hardwerkende enthousiaste leerlingen de eerste plantjes in de bloementuin aan het Benedenbaantje.

Lees verder


Projecten in Fort-Zeekant

Bergse Buren, Bergen op Zoom (Fort-Zeekant)

Bergse Buren, Bergen op Zoom (Fort-Zeekant) Fort-Zeekant krijgt nieuwe Bergse Buren. Stadlander en ERA Contour werken samen aan de ontwikkeling van 114 woningen. Het gaat om verschillende typen huur- en.

Meer details

Groot onderhoud Oranjebuurt, Bergen op Zoom (Fort-Zeekant)

In de Oranjebuurt, in Fort-Zeekant (Bergen op Zoom), krijgen 106 woningen groot onderhoud. De woningen worden verduurzaamd en energiezuiniger gemaakt. Stadlander werkt hiervoor samen met Coen Hagendoorn Bouw. De werkzaamheden.

Meer details

Stalenbrugstraat eo, Bergen op Zoom (Fort-Zeekant)

De wijk Fort-Zeekant krijgt de komende jaren een nieuwe entree, ter hoogte van de Stalenbrugstraat. Hier maken 41 oude huurwoningen op termijn plaats voor nieuwbouw. Stadlander moet al haar woningen.

Meer details
Lees voor