Stadlander investeert in toekomstbestendige wijken en dorpen en vernieuwing van haar woningen. We zijn daarom actief betrokken bij (duurzame) nieuwbouwprojecten in de regio. Naast de bestaande huurwoningen en koopwoningen kun je jezelf bij ons inschrijven voor een van onze nieuwbouwwoningen. Hier vind je een overzicht van de projecten die momenteel in aanbouw zijn en die voor de toekomst op de planning staan. Wil je jezelf inschrijven op een van de nieuwbouwwoningen of meer informatie ontvangen? Neem dan direct contact op met zuidwestwonen.nl.

Populierlaan (Gageldonk-West), Bergen op Zoom

Aan de Populierlaan in de wijk Gageldonk-West in Bergen op Zoom komen 36 eengezinswoningen. Het gaat om 18 huurwoningen in de sociale huursector en 18 koopwoningen. De nieuwbouw bevindt zich op loopafstand van het nieuwe winkelcentrum van Gageldonk-West.

Meer Populierlaan

Leeuwerik (Vogelenzang), Halsteren

De Leeuwerik is het sluitstuk van de ontwikkelingen in Vogelenzang, het nieuwe dorpshart van Halsteren. Stadlander en bouwgroep Schrijver bouwen hier samen 45 nieuwbouw appartementen in de sociale huursector. 

Meer Leeuwerik

Smerdiek-West, Sint-Maartensdijk

Sint-Maartensdijk krijgt een nieuw groen hart. In de wijk Smerdiek-West komen twee appartementengebouwen, middenin het nieuw aan te leggen park.

Meer Smerdiek-West

Bergse Buren (Fort-Zeekant), Bergen op Zoom

Maak kennis met het nieuwbouwproject Bergse Buren. Stadlander en ERA Contour bouwen hier samen 114 woningen, waarvan 86 huurwoningen en 28 koopwoningen.

Meer Bergse Buren

Vijverberg-Zuid (Gageldonk-West), Bergen op Zoom

Wonen in het groen en aan het water. Dat is wat de nieuwe Vijverberg-Zuid in Gageldonk-West straks te bieden heeft. Er komen 131 nieuwe woningen in een mix van verschillende type woningen.

Meer Vijverberg-Zuid

Centrum Gageldonk-West, Bergen op Zoom

Het Centrum van Gageldonk-West wordt de kers op de taart van de wijkvernieuwing. Stadlander bouwt hier 56 sociale huurappartementen, maar er komen ook appartementen in de vrije sectorhuur en verkoop.

Meer Centrum Gageldonk-West

Redoute (Buiten de Veste), Steenbergen

Buiten de Veste is een nieuwe wijk in Steenbergen, tegen het oude centrum aan. In Redoute worden de eerste sociale huurwoningen gebouwd in deze nieuwe wijk.

Meer nieuwbouw Redoute

Mozartstraat en Beethovenstraat, Halsteren (De Beek)

Aan de Mozartstraat en Beethovenstraat in Halsteren heeft Stadlander 38 woningen gesloopt en bouwt hier 39 nieuwe woningen terug.

Lees meer

De Spindel/Molenweg (Couveringe Park), Steenbergen

Op de hoek van De Spindel en de Molenweg bouwt ADSR in opdracht van Stadlander een woongebouw van 3 verdiepingen met 24 duurzame appartementen.

Lees meer

Koningin Julianastraat, Sint-Maartensdijk

In samenwerking met bouwpartner Fijn Wonen bouwt Stadlander twaalf eengezinswoningen aan de Koningin Julianastraat.

Lees meer

Laban Deurloostraat, Scherpenisse

In het landelijke Scherpenisse bouwt Stadlander aan de Laban Deurloostraat 2 eengezinswoningen en 3 levensloop-woningen.

Lees meer

Lees voor