Stadlander investeert in toekomstbestendige wijken en dorpen en vernieuwing van haar woningen. We zijn daarom actief betrokken bij (duurzame) nieuwbouwprojecten in de regio. Naast de bestaande huurwoningen en koopwoningen kun je jezelf bij ons inschrijven voor een van onze nieuwbouwwoningen. Hier vind je een overzicht van de projecten die momenteel in aanbouw zijn en die voor de toekomst op de planning staan. Wil je jezelf inschrijven op een van de nieuwbouwwoningen of meer informatie ontvangen? Neem dan direct contact op met zuidwestwonen.nl.

Koningin Julianastraat, Sint-Maartensdijk

In samenwerking met bouwpartner Fijn Wonen bouwt Stadlander twaalf eengezinswoningen aan de Koningin Julianastraat.

Lees meer

Laban Deurloostraat, Scherpenisse

In het landelijke Scherpenisse bouwt Stadlander aan de Laban Deurloostraat 2 eengezinswoningen en 3 levensloop-woningen.

Lees meer

Jacoba van Beierenstraat, Sint-Maartensdijk

Stadlander is van plan om zeven eengezinswoningen te bouwen aan de Jacoba van Beierenstraat. Alle woningen zijn Nul-op-de-meter, lees verder om te kijken wat dat betekent.

Lees meer

Gummarushofjes (Vitale Vesting), Steenbergen

Aan de Gummarusvelden en het Doktersdreefje worden 39 verouderde seniorenwoningen gesloopt, om plaats te maken voor 77 nieuwe woningen.

Lees meer

Mozartstraat en Beethovenstraat, Halsteren (De Beek)

Stadlander bouwt 39 woningen aan de Mozartstraat en Beethovenstraat in Halsteren. Het gaat om energiezuinige woningen in de sociale sector.

Lees meer

Schelde Buren (Fort-Zeekant), Bergen op Zoom

Op de plek waar de Scheldeflat en de woningen aan de IJssellaan stonden, komen 121 nieuwe woningen. Dit zijn appartementen en een aantal eengezinswoningen.

Meer Schelde Buren

De Dalwachters ‘De Graaf’ (Markiezaten), Bergen op Zoom

Stadlander en bouwpartner Maas-Jacobs werken samen aan de bouw van 46 sociale huurappartementen in nieuwbouwwijk De Markiezaten. Het gaat om woongebouw De Graaf, onderdeel van De Dalwachters.

Meer De Dalwachters

Vijverberg-Zuid (Gageldonk-West), Bergen op Zoom

Wonen in het groen en aan het water. Dat is wat de nieuwe Vijverberg-Zuid in Gageldonk-West straks te bieden heeft. Er komen 131 nieuwe woningen in een mix van verschillende type woningen.

Meer Vijverberg-Zuid

De Karmel (Tuinwijk), Bergen op Zoom

De Karmel is een bekende plek met nieuwe kansen om te wonen, samen te leven en er voor elkaar te zijn. We bouwen verder op een plek waar al meer dan 100 jaar mensen samenkomen om elkaar te helpen in het leven. Daarvoor renoveren we het gebouw en passen we de woningen aan.

Meer over De Karmel

Centrum Gageldonk-West, Bergen op Zoom

Het Centrum van Gageldonk-West wordt de kers op de taart van de wijkvernieuwing. Stadlander bouwt hier 56 sociale huurappartementen, maar er komen ook appartementen in de vrije sectorhuur en verkoop.

Meer Centrum Gageldonk-West

Smerdiek-West, Sint-Maartensdijk

Sint-Maartensdijk krijgt een nieuw groen hart. In de wijk Smerdiek-West komen twee appartementengebouwen, middenin het nieuw aan te leggen park.

Meer Smerdiek-West

Lees voor