Stadlander investeert in toekomstbestendige wijken en dorpen en vernieuwing van haar woningen. We zijn daarom actief betrokken bij (duurzame) nieuwbouwprojecten in de regio. Naast de bestaande huurwoningen en koopwoningen kun je jezelf bij ons inschrijven voor een van onze nieuwbouwwoningen. Hier vind je een overzicht van de projecten die momenteel in aanbouw zijn en die voor de toekomst op de planning staan. Wil je jezelf inschrijven op een van de nieuwbouwwoningen of meer informatie ontvangen? Neem dan direct contact op met zuidwestwonen.nl.

Leeuwerik (Vogelenzang), Halsteren

De Leeuwerik is het sluitstuk van de ontwikkelingen in Vogelenzang, het nieuwe dorpshart van Halsteren. Stadlander en bouwgroep Schrijver bouwen hier samen 45 nieuwbouw appartementen in de sociale huursector. 

Meer Leeuwerik

Vijverberg-Zuid, Bergen op Zoom

Wonen in het groen en aan het water. Dat is wat de nieuwe Vijverberg-Zuid in Gageldonk-West straks te bieden heeft. Er komen 131 nieuwe woningen in een mix van verschillende type woningen.

Meer Vijverberg-Zuid

Smerdiek-West, Sint-Maartensdijk

Sint-Maartensdijk krijgt een nieuw groen hart. In de wijk Smerdiek-West komen twee appartementengebouwen, middenin het nieuw aan te leggen park.

Meer Smerdiek-West

Bergse Buren (Fort-Zeekant), Bergen op Zoom

Maak kennis met het nieuwbouwproject Bergse Buren. Stadlander en ERA Contour bouwen hier samen 114 woningen (huur en koop).

Anthony Duyckstraat/Adriaen Pauwstraat, Bergen op Zoom

In Fort Zeekant wordt hard gewerkt
aan vernieuwing van de wijk. De nieuwbouw van deze 18 woningen is daar onderdeel van.

Meer over deze 18 woningen in Fort-Zeekant

Kromstraat, Halsteren

Stadlander en VolkerWessels bouwden samen 11 levensloopbestendige woningen aan de Kromstraat in Halsteren. 

Meer Kromstraat, Halsteren
Lees voor