Zo blijft Stadlander gezond en veilig aan het werk

Stadlander neemt maatregelen tegen de verspreiding van het Corona-virus. Waar het mogelijk is, laten we onze dienstverlening gewoon doorgaan. Hieronder leggen we wat dit voor u betekent.

Vanwege de Corona-maatregelen werken onze medewerkers zoveel mogelijk thuis. Tot en met maandag 1 juni werkten we met een minimaal aantal mensen op kantoor. Vanaf 1 juni bouwen we dit langzaam uit volgens de RIVM richtlijnen.

Contact met Stadlander

Heeft u een vraag voor Stadlander? Stel uw vraag via het contactformulier op onze website of via e-mail: info@stadlander.nl. U kunt ons ook bereiken via onze sociale mediakanalen, Facebook Messenger of via Twitter.

Ons telefoonnummer 088 – 562 6000 is ook bereikbaar. U krijgt een keuzemenu, zodat we u sneller kunnen helpen.

Balie

Onze balie is weer geopend voor bezoek. We nemen wel een aantal maatregelen tegen het Corona-virus:

  • Kom alleen (of maximaal met 2 personen)
  • Er kunnen maximaal 3 personen tegelijk naar binnen. Bent u de 4e persoon? Wacht dan even buiten.
  • Was bij binnenkomst uw handen met het desinfectiemiddel.
  • Houd 1,5 meter afstand tot elkaar
  • Heeft gezondheidsklachten? Blijf dan thuis.

Geen fysiek contact

Onze medewerkers zullen fysiek contact vermijden. Afspraken met onze medewerkers stellen we daarom uit of vinden telefonisch plaats.

Reparaties

We pakken weer zoveel mogelijk reparatieverzoeken op. Om onze huurders en medewerkers te beschermen komen we niet binnen als u:
* griep of koorts heeft, of
* vanwege uw gezondheid tot de risicogroep behoort.
Wij vragen u om ook in uw woning minimaal 1,5 meter afstand te bewaren. En tijdens onze werkzaamheden in een andere ruimte te blijven. Meer informatie vindt u hier.

Verhuizingen

De verhuur van onze woningen kunnen we niet helemaal stil leggen. Waar het mogelijk is, laten we het proces doorgaan. Dit gebeurt steeds in goed overleg met onze huurder. We bekijken samen met de huurder of een verhuizing door kan gaan. Bezichtigingen van nieuwe woningen doen we alleen als de woning niet meer bewoond is. Er zal ook geen medewerker van Stadlander aanwezig zijn.

Sociaal Plan bij herstructurering

Afhankelijk van de duur van de huidige maatregelen en de daardoor mogelijk ontstane vertraging zal per sociaal plan bekeken worden of verlenging noodzakelijk is.

Onderhoud

Veel van ons onderhoud is al voor langere tijd vooruit gepland. Denk aan schilderwerk, het vervangen van voegen of het plaatsen van nieuwe kozijnen. Deze werkzaamheden gaan zoveel mogelijk door.

Ook het onderhoud aan brandmelders en noodverlichting gaat gewoon door.

Voor al het onderhoud geldt dat onze aannemers en partners fysiek contact met bewoners vermijden.

Geen inloopspreekuren

Vanwege de Corona-maatregelen vervallen onze inloopspreekuren. We nemen ook niet deel aan de Wijkspreekuren in Gageldonk-West, Warande en Fort-Zeekant.

Sluiting ontmoetingsruimten

Stadlander heeft besloten om alle ontmoetingsruimten in onze woongebouwen tot nader order te sluiten. Daarbij vragen wij ook om de bewoners alle activiteiten in deze ruimten per direct stop te zetten en niet langer samen te komen in de ontmoetingsruimten.

Wij kunnen ons voorstellen dat niet alle maatregelen fijn zijn. Stadlander vindt het ook belangrijk om gehoor te geven aan de oproep om kwetsbare mensen te beschermen. Zo nemen we samen de verantwoordelijkheid om de risico’s voor elkaar te beperken. Wij rekenen daarom op uw begrip voor de genomen maatregelen.

Zo blijven onze collega’s aan het werk

Open brief

Onze bestuurder Marc van der Steen schreef een open brief aan al onze huurders om ze een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijd.

Naar de brief
Lees voor