Zo blijft Stadlander gezond en veilig aan het werk

Stadlander neemt maatregelen tegen de verspreiding van het Corona-virus. Waar het mogelijk is, laten we onze dienstverlening gewoon doorgaan. Hieronder leggen we wat dit voor u betekent.

Vanwege de Corona-maatregelen werken onze medewerkers zoveel mogelijk thuis. Op kantoor werkt een minimaal aantal mensen. Dit blijft zo, zolang de richtlijnen van het RIVM niet wijzigen.

Contact met Stadlander

Heeft u een vraag voor Stadlander? Stel uw vraag via het contactformulier op onze website of via e-mail: info@stadlander.nl. U kunt ons ook bereiken via onze sociale mediakanalen, Facebook Messenger of via Twitter.

Ons telefoonnummer 088 – 562 6000 is ook bereikbaar. U krijgt een keuzemenu, zodat we u sneller kunnen helpen.

Balie

Onze balie is alléén geopend op afspraak, en alleen voor zaken die u niet telefonisch of digitaal kunt regelen. Daarnaast geldt een aantal extra maatregelen tegen het Corona-virus:

  • Draag een mondkapje (vergeten? wij hebben er een voor u!)
  • Kom alleen (of maximaal met 2 personen)
  • Kom niet te vroeg (maximaal 5 minuten) en wacht even buiten tot het tijd is.
  • Was bij binnenkomst uw handen met het desinfectiemiddel.
  • Houd 1,5 meter afstand tot anderen.
  • Heeft u gezondheidsklachten? Blijf dan thuis.

Geen fysiek contact

Onze medewerkers zullen fysiek contact vermijden. Afspraken met onze medewerkers stellen we daarom uit of vinden telefonisch plaats.

Reparaties

We pakken zoveel mogelijk reparatieverzoeken op. Om onze huurders en medewerkers te beschermen komen we niet binnen als u:
* verkoudheidsklachten heeft, of
* vanwege uw gezondheid tot de risicogroep behoort.
Wij vragen u om ook in uw woning minimaal 1,5 meter afstand te bewaren. En tijdens onze werkzaamheden in een andere ruimte te blijven. Meer informatie vindt u hier.

Verhuizingen

De verhuur van onze woningen kunnen we niet helemaal stil leggen. Waar het mogelijk is, laten we het proces doorgaan. Dit gebeurt steeds in goed overleg met onze huurder. We bekijken samen met de huurder of een verhuizing door kan gaan. Bezichtigingen van nieuwe woningen doen we alleen als de woning niet meer bewoond is. Er zal ook geen medewerker van Stadlander aanwezig zijn.

Sociaal Plan bij herstructurering

Afhankelijk van de duur van de huidige maatregelen en de daardoor mogelijk ontstane vertraging zal per sociaal plan bekeken worden of verlenging noodzakelijk is.

Onderhoud

Veel van ons onderhoud is al voor langere tijd vooruit gepland. Denk aan schilderwerk, het vervangen van voegen of het plaatsen van nieuwe kozijnen. Deze werkzaamheden gaan zoveel mogelijk door.

Ook het onderhoud aan brandmelders en noodverlichting gaat gewoon door.

Voor al het onderhoud geldt dat onze aannemers en partners fysiek contact met bewoners vermijden.

Geen inloopspreekuren

Vanwege de Corona-maatregelen vervallen onze inloopspreekuren. We nemen ook niet deel aan de Wijkspreekuren in Gageldonk-West, Warande en Fort-Zeekant.

Ontmoetingsruimtes

Sommige ontmoetingsruimtes in onze woongebouwen zijn net weer open.
Dat houden we graag zo lang mogelijk zo. Om dat mogelijk te maken is het belangrijk dat iedereen zich houdt aan de maatregelen. Deze maatregelen vindt u ook op een poster in of bij de ontmoetingsruimte. Een extra maatregel is, dat we aan alle bezoekers van de ontmoetingsruimte vragen om een mondkapje te dragen.

Zo blijven onze collega’s aan het werk

Open brief

Onze bestuurder Marc van der Steen schreef een open brief aan al onze huurders om ze een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijd.

Naar de brief
Lees voor