Aangepaste dienstverlening

Vanwege de maatregelen tegen de verspreiding van het Corona-virus past Stadlander haar dienstverlening aan. We hebben graag persoonlijk contact met onze huurders, samenwerkingspartners en met elkaar. Dit is helaas tijdelijk niet mogelijk. Hieronder leggen we uit wat de aangepaste dienstverlening voor u betekent.

Vanwege de Corona-maatregelen werken onze medewerkers zoveel mogelijk thuis. Tot en met dinsdag 28 april werken we met een minimaal aantal mensen op kantoor.

Contact met Stadlander

Heeft u een vraag voor Stadlander? Dan kunt u uw vraag stellen via het contactformulier op onze website of via e-mail info@stadlander.nl. U kunt ons ook bereiken via onze sociale mediakanalen, Facebook Messenger of via Twitter.

Op ons telefoonnummer 088 562 6000 zijn wij alleen nog bereikbaar voor spoedgevallen. Denk daarbij aan een liftstoring, grote lekkage, brandschade of een kapotte cv-ketel.

De balie blijft tot en met dinsdag 28 april gesloten.

Geen fysiek contact

Onze medewerkers zullen fysiek contact vermijden. Afspraken met onze medewerkers zullen we daarom uitstellen of telefonisch laten plaatsvinden.

Verhuizingen

De verhuur van onze woningen kunnen we niet helemaal stil leggen. Waar het mogelijk is, laten we het proces doorgaan. Dit gebeurt steeds in goed overleg met onze huurder. We bekijken samen met de huurder of een verhuizing door kan gaan. Bezichtigingen van nieuwe woningen doen we alleen als de woning niet meer bewoond is. Er zal ook geen medewerker van Stadlander aanwezig zijn.

Sociaal Plan

Afhankelijk van de duur van de huidige maatregelen en de daardoor mogelijk ontstane vertraging zal per sociaal plan bekeken worden of verlenging noodzakelijk is.

Onderhoud

Veel van ons onderhoud is al voor langere tijd vooruit gepland. Denk aan schilderwerk, het vervangen van voegen of het plaatsen van nieuwe kozijnen. Deze werkzaamheden gaan zoveel mogelijk door.

Ook het onderhoud aan brandmelders en noodverlichting gaat gewoon door.

Voor al het onderhoud geldt dat onze aannemers en partners fysiek contact met bewoners zullen vermijden.

Geen inloopspreekuren

Tot en met maandag 6 april vervallen ook onze inloopspreekuren en nemen we niet deel aan de Wijkspreekuren in Gageldonk-West, Warande en Fort-Zeekant.

Sluiting ontmoetingsruimten

Stadlander heeft besloten om alle ontmoetingsruimten in onze woongebouwen tot nader order te sluiten. Daarbij vragen wij ook om de bewoners alle activiteiten in deze ruimten per direct stop te zetten en niet langer samen te komen in de ontmoetingsruimten.

Wij kunnen ons voorstellen dat niet alle maatregelen fijn zijn. Stadlander vindt het ook belangrijk om gehoor te geven aan de oproep om kwetsbare mensen te beschermen. Zo nemen we samen de verantwoordelijkheid om de risico’s voor elkaar te beperken. Wij rekenen daarom op uw begrip voor de genomen maatregelen.

Open brief

Onze bestuurder Marc van der Steen schreef een open brief aan al onze huurders om ze een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijd.

Naar de brief

Lees voor