Zo blijft Stadlander gezond en veilig aan het werk

Stadlander neemt maatregelen tegen de verspreiding van het Corona-virus. Waar het mogelijk is, laten we onze dienstverlening gewoon doorgaan. Hieronder leggen we uit wat dit voor u betekent.

Vanwege de strenge Corona-maatregelen werken veel van onze medewerkers thuis. Ons kantoor is wel geopend, maar voor sommige vragen kunt u dus beter mailen of bellen.

Contact met Stadlander

Heeft u een vraag voor Stadlander? Stel uw vraag via het contactformulier op onze website of via e-mail: info@stadlander.nl. U kunt ons ook bereiken via onze sociale mediakanalen, Facebook Messenger of via Twitter.

Ons telefoonnummer 088 – 562 6000 is ook bereikbaar. U krijgt een keuzemenu, zodat we u sneller kunnen helpen. U kunt ook met ons WhatsAppen op het telefoonnummer 088 – 562 6000.

Ons kantoor is open

Wij vragen u rekening te houden met een aantal extra maatregelen tegen het Corona-virus:

  • Draag een mondkapje (vergeten? wij hebben er een voor u!)
  • Kom alleen (of maximaal met 2 personen)
  • Heeft u een afspraak? Kom niet te vroeg (maximaal 5 minuten) en wacht even buiten tot het tijd is.
  • Was bij binnenkomst uw handen met het desinfectiemiddel.
  • Houd 1,5 meter afstand tot anderen.
  • Heeft u gezondheidsklachten? Blijf dan thuis.

Mondkapjes

Sinds 1 december 2020 is het dragen van een mondkapje in alle algemene ruimten van onze woongebouwen (entree, lift, trap, galerij) verplicht. Ook bij een bezoek aan onze balie is het dragen van een mondkapje verplicht.

Reparaties

Onderhoud en reparaties worden weer gewoon uitgevoerd. Om onze huurders en medewerkers te beschermen komen we niet binnen als u:
* verkoudheidsklachten heeft, of
* vanwege uw gezondheid tot de risicogroep behoort.
Wij vragen u om ook in uw woning minimaal 1,5 meter afstand te bewaren. En tijdens onze werkzaamheden in een andere ruimte te blijven. Meer informatie vindt u hier.

Geen inloopspreekuren

Vanwege de Corona-maatregelen vervallen onze inloopspreekuren.

Ontmoetingsruimtes

Helaas zijn ook de ontmoetingsruimtes in onze woongebouwen gesloten. Zodra het weer mogelijk is binnen de corona-regels, gaan de ontmoetingsruimtes weer open.

Hoe gaat Stadlander om met…

Open brief

Onze bestuurder Marc van der Steen schreef een open brief aan al onze huurders om ze een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijd.

Naar de brief

Lees voor